Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Gommers Nijmegen BV in
NijmegenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Gommers Nijmegen BV
Dr. de Blecourtstraat 59
6541DG Nijmegen

tel: 024-3775012
Gommers bouwt aan de meest uiteenlopende projecten. Daarbij leggen we ons toe op nieuwbouw - renovatie - restauratie en onderhoud. De werkgebieden zijn de bouw, dakbedekkingen en het aanleggen van technische installaties.

Er is echter één klus die altijd prioriteit heeft; het opbouwen en onderhouden van een goede relatie met onze klant. Deze relatie vormt het uitgangspunt van onze bedrijfsfilosofie. En de voor ons zo belangrijke waarden ‘service en klantvriendelijkheid’ dragen die gedachte uit.

De kurk waar onze organisatie op drijft, zijn onze medewerkers. Professionals zijn het, met hart voor hun vak. Stuk voor stuk kunnen ze bogen op jarenlange ervaring in de praktijk. Hun kennis en kunde staan garant voor vakwerk. Niet voor niets zeggen wij dat het bij Gommers de mensen zijn, die het maken.

Gommers levert waar nodig 24 uur service. Bij noodgevallen zijn onze medewerkers altijd binnen twee uur ter plaatse.

Renovatie, nieuwbouw of uitbreiding van bestaande bouwwerken, Gommers maakt er werk van. De vaklieden van Gommers werken met het inzicht van een traditionele vakman. En met de accuratesse van eigentijdse professionals.

Gommers verenigt enerzijds expertise die is opgebouwd door jarenlange ervaring, met de efficiency die dit tijdsgewricht van een modern bedrijf verlangt. Dat typeert de persoonlijkheid van onze medewerkers. Ze werken graag en goed en houden daarbij altijd rekening met de omstandigheden waarin zij werken. Hun eigen veiligheid staat voorop, maar niet zonder voor bij te gaan aan de beperking van de overlast voor degene die leeft of werkt in de nabijheid van hun werkplek.

In die houding spreekt het hoge serviceniveau door, dat Gommers nastreeft.

Grote constructies of kleine bouwwerken, in de meeste gevallen moet er een dak op voordat het echt af is. En als er dan een dak op moet, is het belangrijk dat het een goed dak is. Misschien mag het zelfs wel een apart dak zijn, van lei of koper, of met een tuin erop. Wat de wens ook is, Gommers realiseert het.

De dakdekkers van Gommers zijn thuis in alle materialen, van de laatste innovaties op het gebied van dakbedekking, tot ambachtelijk koper slaan, lei dekken en het verwerken van zink en lood.

Onze dakdekkers zijn vaklieden, met soms ambachtelijke vaardigheden. Daarom weten de meest uiteenlopende opdrachtgevers ons te vinden; we verzorgden reeds daken op kerken en herenhuizen. Maar ook voor wooncomplexen, scholen, banken, kantoren of bedrijfs-gebouwen, werken wij graag de hoogte in.

Een bouwwerk bestaat slechts zelden uit louter een casco.

Een gebouw dient altijd een doel. En de mensen die er in gaan leven of werken, stellen er bepaalde eisen aan. Om een huis of bedrijfspand te laten voldoen aan de eisen die bewoners of gebruikers er aan stellen, zorgt Gommers ervoor dat de infrastructuur van het bouwwerk optimaal is afgestemd op de wensen en eisen van de opdrachtgever.

Maar daar houdt het niet op. Wanneer het pand eenmaal in gebruik is genomen, dient het regelmatig onderhouden te worden. Ook hiervoor staan onze professionals gereed.

Op basis van een onderhoudscontract, of omdat u snel iemand nodig heeft die u uit de brand kan helpen. In alle disciplines zijn we 24 uur per dag beschikbaar, ook op zon- en feestdagen. Bij echte noodgevallen zijn onze medewerkers binnen 2 uur bij u.