Aannemersbedrijf
Neiva Bouw in
NijmegenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Neiva Bouw
Koopvaardijweg 5b
6541 BR Nijmegen

tel: 024-3889348
PLANNEN OM UW WONING AAN TE PASSEN?

Voor verbouwen, nieuwbouw of een enkele kleine klus in huis bent u bij NEIVA BOUW op het juiste adres.

Neiva heeft zich volledig gespecialiseerd in het bouwen voor particulieren. Als huisaannemer bouwen en verbouwen wij volgens uw plan. Of volgens een, in samenspraak met u, door ons opgesteld bouwplan. Op deze manier maken wij, met een minimum aan overlast voor u, van uw huis een thuis dat naadloos aansluit bij uw wensen en verwachtingen.


Neiva bouwt met oog op wonen. Voor nu en straks.

Wonen en verbouwen

Een bijkeuken waar u voortaan comfortabel de was kunt doen. Een ruime eetkamer in de nieuw aangebouwde serre. Uw zolder omgetoverd tot een eigen verblijf voor uw tienerzoon. Verbouwen doen we omdat we willen wonen. Wonen in een huis waar je je thuis voelt. Van alle gemakken voorzien.


Woonwensen veranderen. Kinderen komen. Kinderen gaan. U raakt wellicht wat moeilijk ter been of u gaat voortaan vanuit huis werken. De redenen zijn legio. Één ding blijft: Het is tijd om uw woning aan te passen aan de woonwensen van dit moment.


Neiva Bouw is één van de weinige bouwbedrijven in Nijmegen die zich gespecialiseerd heeft in het bouwen voor particulieren. Dat betekent verbouwen in een bewoonde situatie. Verbouwen terwijl er kinderen spelen, er gewerkt moet worden, noem het maar op.
Verbouwen zonder zorgen

Wonen is welhaast onmogelijk als er een ingrijpende verbouwing op stapel staat. Zo niet met Neiva Bouw. Wij begrijpen wat er komt kijken bij verbouwen. Houden rekening met het feit dat er gewoon doorgeleefd moet kunnen worden. Maar dat niet alleen. Wij denken actief mee om de overlast voor u zo laag mogelijk te houden. De rommel tot een absoluut minimum te beperken. Wij werken met vakmensen die niet alleen hun vak verstaan, maar daarnaast door ons consequent scherp worden gehouden om de leefomgeving van u, onze klant, in het oog te houden. Dat betekent dus ook: geen rondslingerende etensresten of peuken. Er wordt gewoonweg niet gerookt in uw huis. Zo simpel kan het zijn.

Een eigen woning naar eigen wensen

Een eigen huis is afgestemd op uw specifieke wooneisen. In uw hoofd heeft u waarschijnlijk al helemaal helder hoe u uw huis zou willen hebben. Een grote woonkeuken, een badkamer met een tweepersoons ligbad, een inspirerende werkkamer met veel licht. Een aanbouw, opbouw of uitbouw. U bedenkt het, wij maken het. Energiezuinig en duurzaam. Wij reiken u de mogelijkheden aan. Denken mee als u het allemaal nog niet zo duidelijk voor ogen heeft. Neiva helpt in ieder stadium van de bouw.


Nieuwsgierig naar hoe wij u aan uw droomhuis kunnen helpen? Bel vandaag nog voor een afspraak.

Nieuwbouw

Nieuwbouwprojecten variëren van het bouwen van een (tweede) woning tot het bouwen van een stal of bijgebouw. Wij hebben al veel leuke projecten mogen ondernemen en doen in de samenwerking met onze klanten ook altijd weer leuke ideeën op. Die wisselwerking met onze klanten blijft ons inspireren.Mooie projecten, ambachtelijk vakmanschap naar deze tijd gebracht. De nieuwste technieken en materialen. De duurzaamheid van toen met het energiebewustzijn van nu. Alles altijd in nauwe samenwerking met u. Het is per slot van rekening uw droom waar wij aan mogen meewerken.
Van bouwplan tot het inschroeven van de laatste scharnier

Neiva werkt met u van begin tot eind aan de realisatie van uw project. Wij hebben de specialisten in huis, vakmensen die al jaren voor ons werken, om uw plannen waar te maken. En mocht blijken dat er experts nodig zijn die wij niet in huis hebben, dan regelen we dat voor u. Neiva Bouw heeft over de jaren met veel specialistische ambachtslieden gewerkt. Mensen waarvan wij weten dat ze vakwerk afleveren. Wij brengen u, indien nodig, met deze professionals in contact. Zo bent u er altijd zeker van dat alleen de beste vaklui voor u werken. De mensen die begrijpen wat u bedoelt. Waar nodig meedenken. En altijd vakkundig bouwen aan uw droomhuis.
Neiva weet wat ze doet

Wij hebben verstand van bouwen. Hebben ons gespecialiseerd in het bouwen voor particulieren. Wij hebben oog voor uw situatie. Weten hoe belangrijk uw woning voor u is. Kijken naar wonen in plaats van bouwen. Begrijpen ook dat iedere euro maar één keer kan worden uitgegeven. Daarom werken wij altijd aan de hand van een vooraf opgesteld bouwplan en kostenraming. Zodat u weet wat u kunt verwachten nog voor er een factuur de deur uit is gegaan. Het eerste idee is er. Een volgende stap is heel eenvoudig gezet. Geheel gratis een eerste plan van aanpak door ons uit laten werken.

Klein klusje

De kleine klussen in huis kunnen vaak voor de grootste ergernissen zorgen. Neiva bouwt al jaren specifiek voor particulieren en heeft in deze hoedanigheid al veel inspirerende inkijkjes mogen krijgen.

  • Lekkende kranen
  • Klemmende deuren
  • Meubels die gemonteerd moeten worden
  • Verstopte dakgoot
  • Een dimmer plaatsen op uw lampen
U kunt het zo gek niet bedenken. Waar u in uw woning ook last van heeft, Neiva lost het voor u op. Maar ook voor het grotere klein onderhoud kunt u natuurlijk bij ons terecht. Denk aan het plaatsen van een speeltoestel in uw tuin, kleine aanpassingen aan uw badkamer of toilet, het repareren van een muur of het aanleggen van elektra. Allemaal zaken die u zorgeloos aan ons kunt overlaten.

Van spaarlamp tot dubbel glas

Hoe klein of groot de klus ook is, Neiva regelt het allemaal. Snel en zonder rommel. Ons doel is om met deze (voor ons) kleine klussen onze klanten bij te staan. Ergernissen voorkomen. Het woongenot vergroten. Gemak dient de mens. Neiva biedt u dit gemak. Aan u, maar bijvoorbeeld ook aan uw ouders. Ouderen die wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Voor wie een plezierige woonomgeving misschien nog wel belangrijker is dan voor uzelf.

Neiva vergroot het wooncomfort

Kostenbesparend door de energiebesparende maatregelen die wij in uw huis kunnen treffen. Kostenbesparend omdat wij alle klussen snel en tegen vooraf vastgestelde prijzen oplossen. U bent niet meer afhankelijk van de vele klusjesmannen die elk, tegen vaak hoge (voorrij)kosten, slechts één ding komen oplossen.

Gemak Snel Vakkundig

Dat zijn de steekwoorden als het om Neiva Bouw, uw huisaannemer gaat. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Zeker niet met onze klussenstrippenkaart. Vraag ernaar bij Neiva. U zult versteld staan wat wij u tegen deze tarieven kunnen bieden.