Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Van Baaren in
LopikOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Van Baaren
Cabauwsekade 55
3411ED Lopik

tel: 0348-552066
Dàt werkt al vier generaties lang
Wellicht is dit een eerste kennismaking met ons bedrijf. Vandaar dat we hier iets meer over onszelf willen vertellen. We laten onszelf graag kennen als ondernemende bouwers. Professionals die blijven grijpen naar gereedschap om de lat alsmaar hoger te leggen. Doeners die er van houden om "hun" projecten strak en glanzend op te leveren. Maar vooral als de mensen die straks uw ideeën en idealen willen vormgeven. Omdat we gebouwen willen bouwen waarin u straks met liefde woont of werkt.

Methodisch werken genereert flexibiliteit

We werken voor het eindresultaat dat u voor ogen heeft. Daarom is een flexibele mentaliteit een eerste vereiste. Ieder bouwproces is er één van omschakelen, bijsturen en oplossingen aandragen, van de eerste bespreking tot de overdracht.

Meer mogelijk met een perfect georganiseerde basis

We werken volgens het VCA** 2008/5.1 veiligheidssysteem. We zorgen voor korte communicatielijnen. Actief samenwerking zoeken met bouwbegeleiders en architecten. Uitvoerders tot in detail informeren zodat zij de voortgang op de werkvloer nauwlettend kunnen volgen. Klaar zijn om soepel in te spelen op alle ontwikkelingen: voorzien en onvoorzien.