Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf W Overbeek in
LopikOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf W Overbeek
Bedrijfsweg 7
3411NV Lopik

tel: 0348-553498
Allround aannemersbedrijf

Aannemersbedrijf W Overbeek is een traditioneel aannemersbedrijf, gespecialiseerd in de burger- en utiliteitsbouw.
Voor het grootste gedeelte zijn wij werkzaam in de particuliere sector. Wij beschikken over een eigen werkplaats voor het produceren van kozijnen, ramen, deuren, kasten, lijstwerken en verder alle mogelijke producten.
Verder zijn wij ook operatief op het gebied van Utiliteitsbouw, Scholen, Natuurprojecten en Interieurwerken.

Activiteiten

Aannemersbedrijf W Overbeek heeft al meer dan 25 jaar een brede ervaring in de meest uiteenlopende bouwprojecten. Van nieuwbouw tot restauratie en van onderhoud tot renovatie.

Wilt u een nieuwe woning of berging laten bouwen?
Uw keuken vergroten of een dakopbouw op de garage?
Een nieuwe badkamer of de zolder verbouwen?
Een aanbouw of een serre, alles kan!!!

Neem dan gerust contact met ons op! Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken we, wat we voor u kunnen betekenen. Wij komen graag bij u langs of uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons bedrijf.
Aansluitend kunnen we voor u een vrijblijvende offerte maken zodat u de activiteiten af kunt stemmen op uw budget. Deze offerte is de basis voor duidelijke afspraken en zorgt uiteindelijk voor een prettige samenwerking.

Specialiteiten
  • Deuren
  • Ramen
  • Water