Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Nicom in
LimmenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Nicom
Achterweg 52/A
1906AG Limmen

tel: 06-53382706
Het is bepaald niet gemakkelijk om je veelzijdigheid als bouwonderneming te tonen. Velen kennen ons wel, en hebben kennis gemaakt met onze creatieve en professionele manier van werken. Maar ondanks deze bekendheid, weten maar weinig mensen dat wij een bouwpartner zijn waar u écht voor alles terecht kan.

Wij zijn gespecialiseerd in ambachtelijk bouwen ,renoveren en onderhouden van woningen ,kantoren of bedrijfspanden. Van tekening tot oplevering staan wij onze klanten terzijde, met oog voor detail en veel aandacht voor de opdrachtgever.
Of het nu om kleine of grote klussen gaat, wij draaien er onze hand niet voor om. ook voor een verbouwing van in- of exterieur en de complete of gedeeltelijke renovatie van uw woning, kantoor of bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres. Wij steken de handen uit de mouwen en weten wat aanpakken is. Dat maakt ons zo bijzonder.

Via onze website presenteren wij ons in de volle breedte. Zodat u vanaf nu weet, dat wij veel in onze mars hebben. Maar voor meer informatie kunt u natuurlijk ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Dus bent u op zoek naar mensen met vakkennis voor de realisatie van uw aan- of verbouwplannen. dan weet u waar u vanaf nu waar én bij wie u terecht kunt.

Specialiteiten
  • Bedrijfspanden
  • Kantoor
  • Woningen