Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Maat in
LimmenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Maat
Kapelweg 22 B
1906 EB Limmen

tel: 06-20348979
Aannemersbedrijf Maat

Een vakkundig en betrouwbaar bouwbedrijf, gevestigd in Limmen (gemeente Castricum), Noord-Holland.

Met ruim 25 jaar ervaring in de bouw, bent U hier aan het juiste adres voor alle voorkomende bouwwerkzaamheden. Zowel kleine als grote verbouwingen behoren tot de mogelijkheden.

Om grotere klussen uit te voeren is het mogelijk om een beroep te doen op een vast netwerk van collega's in de bouw. Hiertoe behoren o.a. electriciens, loodgieters, tegelzetters etc. Wij kunnen U altijd een totaal pakket aanbieden.

Daarnaast kunt u bij Aannemersbedrijf Maat terecht indien u hulp nodig heeft bij het (verder) vormgeven van uw verbouwingsplannen, of het aanvragen van de benodigde vergunningen.

Als klant heeft U vanaf het maken van de offerte tot aan oplevering van het bouwproject, te maken met maar een persoon. Bovendien wordt het werk pas gestart als U er 100% aan toe bent en wordt het pas opgeleverd als U 100% tevreden bent!

Neem contact op met Edwin Maat voor een vrijblijvende offerte, en profiteer van de huidige 6% BTW regeling!