Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Quadrant Bouw in
KamerikOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Quadrant Bouw
Kievitstraat 4
3471XC Kamerik

tel: 06-12609578
Aannemersbedrijf Quadrant Bouw is, na een gevarieerde loopbaan en opleiding in de bouwsector, opgericht door Marcel van Vliet uit Kamerik.

De naam Aannemersbedrijf Quadrant Bouw komt voort uit een model dat visueel maakt hoe mensen tot een besluit komen. Dit model betreft een cirkel met kwadranten.

-Het eerste kwadrant symboliseert wensen, dromen en ideeën.

-Het tweede kwadrant is de fase van onderzoeken, plannen en beslissen.

-Het derde kwadrant staat voor realisatie, aanpakken en volharden.

-Het vierde kwadrant, tenslotte, gaat over waarderen, ontspannen en genieten.


Ondanks dat alleen het derde kwadrant (in het logo weergegeven) op ons bedrijf van toepassing lijkt, willen we ook bij de andere 'kwadranten' betrokken zijn:

-Door goed te praten met de klant om te kijken of de gewenste ideeën uitvoerbaar zijn en zonodig aanpassen (fase 1);

-Door goede en duidelijke informatie en prijsopgave te geven in de fase van onderzoeken en beslissen (fase 2);

-Door het werk zo gedegen mogelijk uit te voeren, zodat de klant lange tijd van het eindresultaat kan genieten (fase 4).


Tenslotte schrijven we Quadrantbouw niet voor niets met de 'Q' van Quality!


REGELEN BOUWVERGUNNING

Wij kunnen het gehele traject voor het verkrijgen van een bouwvergunning voor u regelen. Dit houdt in: het maken van een bouwvergunningstekening, het opvragen van bestemmingsplannen en sonderingsrapporten, het maken van constructieberekeningen en het contact onderhouden met de ambtenaar van Bouw- en Woningtoezicht. Dit neemt u een hoop werk uit handen en u heeft nergens omkijken naar.

VERZORGEN BOUWTEKENINGEN

Soms wilt u zelf de vergunning aanvragen, maar heeft u hier wel een bouwtekening voor nodig. Ook hiervoor kunt u ons inschakelen.

VERZORGEN CONSTRUCTIEBEREKENINGEN

Bij het verkrijgen van een lichte of reguliere bouwvergunning vraagt de gemeente bij constructieve wijzigingen om een constructieberekening. Het is een veilig idee als hier goed over nagedacht is! Wij werken nauw samen met een goede en erkende constructeur die deze berekeningen voor ons uitvoert. Quadrantbouw gaat alleen met goede constructies aan het werk.

ALGEMEEN BOUWADVIES

U wilt de bovenverdieping anders indelen, maar weet niet of u een bepaalde muur weg kunt halen. Of u heeft een scheur in het metselwerk van uw gevel en vraagt zich af of dat kwaad kan. U heeft lekkage maar weet niet waar het vandaan komt. Ook bij dit soort problemen willen wij u graag van dienst zijn.