Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Schalkwijk in
KamerikOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Schalkwijk
Nijverheidsweg 17
3471 GZ Kamerik

tel: 0348 - 401366
Op virtuele wijze krijgt u hier een indruk van ons bedrijf, onze diensten en werkwijze. Bouw- en Aannemersbedrijf Schalkwijk is hét juiste adres als u waarde hecht aan vak- manschap, deskundigheid en betrouwbaarheid.

Na de oprichting in 1978 door Joop en Cas Schalkwijk zette zoon Marc het bedrijf in 1993 voort. Met ons tienkoppige team zijn wij dagelijks druk in de weer met ‘bouwen‘ in de meest brede zin van het woord. Van nieuwbouw tot renovatie en van meubels op maat tot aan onderhoud.

Bedrijven, particulieren en woningcorporaties mogen wij rekenen tot onze vaste klantenkring. Onze persoonlijke benadering zorgt voor een prettig verloop van de opdrachten; betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hopen ook u aan onze klantenkring te mogen toevoegen. Neem gerust contact op voor informatie of referenties.

Het team van Aannemersbedrijf Schalkwijk