Aannemersbedrijf
Hiemstra Houtbouw in
GrijpskerkOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Hiemstra Houtbouw
De Riet 5
9843 AR Grijpskerk

tel: 0594 213977
Hiemstra Houtbouw levert uitsluitend maatwerk, dit maakt het mogelijk om de standaardmodellen naar eigen wens aan te passen. Lengte, breedte en hoogte kunnen aangepast worden zoals u dat wil.Alles wordt maar op 1 manier gemaakt, naar eigen wens van de klant! De medewerkers van Hiemstra Houtbouw helpen u met het realiseren van uw wensen, geven advies, en tekenen de geoffreerde modellen ter verduidelijking van de situatie.

Ruim voor aanvang van de bouw ontvangt u bericht over de levering/plaatsing van de schuur. Het is belangrijk dat de bouwlocatie vrij moet zijn van puin, wortels, obstakels en dergelijke. Het is verstandig om een zandbed aan te brengen. Voor verder advies kunt u altijd bij Hiemstra Houtbouw informeren.

Tijdens de levering is het belangrijk dat er iemand aanwezig is om de chauffeur te ontvangen. Ook bij aanvang van de eventuele bouwwerkzaamheden is het belangrijk dat er iemand aanwezig is. Deze persoon moet de juiste aanwijzingen geven t.a.v. de precieze locatie waar het object geplaatst moet worden. Indien u zelf de plaatsing verzorgt ontvangt u bij de levering een uitgebreide en duidelijke bouwbeschrijving. Als u nog vragen heeft kunt u ons altijd bellen voor eventuele vragen, ook op zaterdag!

De zeer ervaren en deskundige medewerkers van Hiemstra Houtbouw kunnen tegen meerprijs al onze modellen bij u plaatsen. De werknemers zijn volledig op de hoogte van alle bouwsystemen en zijn ingespeeld op elkaars kwaliteiten. Kortom, een betrouwbare en deskundige ploeg mensen die zorgdragen voor een snelle opbouw en een perfecte afwerking. De schuren worden prefab in de werkplaats gemaakt in elementen, hierdoor creëert Hiemstra Houtbouw een zo kort mogelijke werktijd op locatie. Hierdoor blijft de kwaliteit van Hiemstra Houtbouw gewaarborgd.