Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf MIEDEMA bouw in
GrijpskerkOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf MIEDEMA bouw
De Riet 24
9843AR Grijpskerk

tel: 0594-249029
Over ons

Sinds de start in 1951 heeft Miedemabouw zich ontwikkeld tot een modern en veelzijdig bouwbedrijf in hallenbouw.

Oorsprong in de agrarische sector

Miedemabouw is opgericht in 1951 door Thomas Miedema. Miedemabouw handelde in boerengeriefhout en plaatste kippenhokken e.d. Tevens werd in die tijd ruiterhout verkocht. Dit zijn dunne palen die gebruikt werden voor hooibergen op het land. In 1985 ging de handel geleidelijk over in timmer- en bouwhout. Ook werden de eerste bouwactiviteiten gestart met het plaatsen van garages.

Met de komst van de tweede generatie (dochter en de schoonzoon) in 1990, richt het bedrijf zich meer en meer op de bouw. In eerste instantie betrof dit vooral de realisatie van loodsen, bewaarplaatsen en stallen voor de agrarische sector. Voornamelijk opgebouwd uit staalconstructies met dak- en wandbeplating. De productie van de staalconstructies vindt vanaf 1995 in grote productiehallen in Grijpskerk plaats, de houthandel werd in Lutjegast voortgezet.

Uniek in onze branche

Waar de meeste aannemers gebruik maken van diensten van veel onderaannemers, voert Miedemabouw de werkzaamheden nagenoeg geheel uit in eigen beheer. Vanaf de eerste schets tot en met de complete oplevering. Van bouwaanvraag tot en met de deursleutel. En daarmee zijn we uniek in onze branche!

Specialist in hallenbouw

Het bedrijf telt inmiddels 40 werknemers en voert een grote verscheidenheid aan bouwactiviteiten uit. Binnen de holding vallen o.a. het bouwbedrijf, een houthandel, constructiebedrijf en een transporttak. De werkzaamheden vinden plaats vanuit twee locaties: Lutjegast en Grijpskerk. Ongeveer 90 procent van het werk wordt in eigen beheer uitgevoerd. Daarvoor beschikt Miedemabouw over alle benodigde kennis, vakkrachten, machines en transportmiddelen.

Voorraad panelen

De agrarische markt is nog altijd een belangrijke sector voor Miedemabouw. Bijvoorbeeld veestallen, bewaarplaatsen en kapschuren. Daarnaast werken we aan utiliteitsbouwprojecten voor autobedrijven, productiebedrijven, (groot)winkelbedrijven, mechanisatiebedrijven, watersportbedrijven, etc. Ons werkgebied is Friesland, Groningen, Drenthe en de Noordoostpolder. Zelf delen we onze producten als volgt in:

•Turn-key projecten
•Bedrijfshallen
•Bewaarplaatsen
•Veestallen
•Veld- en kapschuren
•Maneges

Miedemabouw is lid van de Koninklijke Metaalunie en de Vereniging Verticaal Transport.