Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Lardenoije BV in
EijsdenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Lardenoije BV
Industrieweg 8
6245HW Eijsden

tel: 043-4094747
Aannemersbedrijf Lardenoije BV is een familiebedrijf dat sinds de oprichting in 1931, van generatie op generatie, is uitgegroeid tot een van de toonaan-gevende aannemers van de regio.

Wij hebben een ruime ervaring in het realiseren van, zowel particuliere als zakelijke nieuwbouw, renovaties en verbouwingen.

Voor diverse vooraanstaande architecten hebben wij reeds meerdere zeer specifieke en bijzondere projecten mogen uitvoeren. Ook voeren wij opdrachten uit voor industriële bedrijven, waarbij de speciale regelgeving met betrekking tot veiligheid en milieu voor ons geen obstakel vormen, Voor de Nederlandse Spoorwegen realiseerden wij in tientallen jaren menige verbouwing. Gemeentelijke overheden en diverse aan de gemeente gelieerde instanties maken tot volle tevredenheid gebruik
van onze disciplines.
Flexibiliteit kunnen wij garanderen middels onze eigen timmerwerkplaats en onderhoudsservice.