Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Jungblut Bouw BV in
EijsdenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Jungblut Bouw BV
Zoerbeemden 12
6245LR Eijsden

tel: 06-22234564
Aannemersbedrijf Jungblut Bouw BV is een klein en vakkundig bouwbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. Specialisten in restauratie & renovatie en aan- & verbouw.

Wij hebben kwaliteit en een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel staan. Jungblut Bouw ziet het als een uitdaging om met u mee te denken, te zoeken naar creatieve oplossingen en met veel plezier te werken aan een prachtig en vakkundig eindresultaat. Aannemersbedrijf Jungblut Bouw BV realiseert uw bouw van A tot Z. Wij gaan pas weg wanneer u tevreden bent. Zo hoort het.

"Klein, snel en dynamisch team"

(Monumentale) woningen en gebouwen voldoen vaak niet meer aan de eisen van deze tijd. U heeft wensen om uw pand in oude glorie te herstellen, te renoveren of uit te breiden? Mooi plan! De renovatie of uitbreiding gebeurt door ons goed en vakkundig, anders is het zonde van uw geld. Wij weten dit als geen ander, want onze opdrachtgevers zijn net zo veeleisend als wijzelf.


Onze werkwijze

Wij komen persoonlijk bij u langs om uw restauratie, renovatie, ver- of aanbouwplannen te bespreken.
U krijgt na ons gesprek een offerte, passend bij uw wensen én rekening houdend met uw budget. U weet dus precies wat u krijgt voor een vaste afgesproken en eerlijke prijs. Afspraak is afspraak.

Komen wij tijdens de bouw technische problemen tegen? Dan lossen wij dat snel en vakkundig op.

Ook na de bouw staan wij voor u klaar. Zijn er toch nog aanvullende wensen? Dan komen wij er samen uit.
U kunt rekenen op een betrokken en betrouwbare partner.

Garantie

Kiest u voor Jungblut Bouw, dan bent u verzekerd van:

- duurzaam en verantwoord bouwen
- aanwezigheid eigenaar op werkvloer
- een groot inlevingsvermogen onzerzijds
- eerlijke communicatie
- transparante kostenopgave, planning en uitvoering
- vakkennis, ook met betrekking tot monumenten
- een grote service, ook na oplevering