Aannemersbedrijf
VDR Bouwgroep in
DeventerOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
VDR Bouwgroep
Dortmundstraat 30
7418 BH Deventer

tel: 0570 - 690919
Met bezieling bouwen: ’t zit in onze genen

Een optimale voorbereiding, een perfecte organisatie, zo min mogelijk aan het toeval overlaten en in elk stadium van elk project onze toegevoegde waarde opeisen. Zie daar het geheim van ons succes, het succes van al meer dan een eeuw bouwen.

Op alle sleutelposities bij projecten zetten wij altijd eigen mensen in. Bovendien zijn onderaannemers voor ons niet zomaar onderaannemers, maar vooral volwaardige en medeverantwoordelijke partners. Dat leidt tot bezieling, tot saamhorigheid, bij elk project weer. En het leidt tot tevredenheid: bij onze opdrachtgevers, bij onze partners en natuurlijk bij onze mensen.

Of het nu gaat om projecten in de sfeer van bedrijfshuisvesting dan wel van het revitaliseren van gebouwen… zo werken wij. Omdat wij niet anders willen, sterker nog, omdat wij niet anders kunnen.