Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf J. Boer in
DeventerOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf J. Boer
Bronsinklaan 55
7421 EM Deventer

tel: 06-16165763
J.Boer timmerwerken is een Timmer- bouwbedrijf uit Deventer dat al meer dan 20 jaar ervaring heeft in de bouw. Als Restauratie Timmerman werkzaam geweest bij vele gerenommeerd bedrijven oa:Normbouw,Bouwbedrijf Bosch-Olst Koopmans bouw.

Het bedrijf is 5 jaar geleden ontstaan en sindsdien een goedlopend bouwbedrijf uit Deventer met vele tevreden klanten.

Eigenlijk kun je ons voor iedere bouwklus inschakelen. Als u op zoek bent naar een goed bouwbedrijf uit Deventer,dan sluiten we helemaal aan op uw wensen nette afwerking en goede nazorg.

Het kan zijn dat u uw badkamer wil verbouwen, of wellicht wil u wel een hele nieuwe aanbouw of opbouw op uw woning. Ook dakramen plaatsen en garages bouwen is ons niet vreemd.

Door de vele jaren aan ervaring in de renovatie bouw , klein-bouw waar ik vele tevreden particulieren klanten heb mogen helpen.

Mijn specialisme is zeker nieuwe kozijnen en het herstel van oude kozijnen die zeker soms beter gerenoveerd kunnen worden dit zeker als je het bekijkt ivm. de kosten,laat uw informeren over de kosten hiervan vaak valt dit mee zeker als je het afzet tegen nieuwe kozijnen.

Wij zoeken naar een weg om ons te profileren tov. de andere bedrijven op timmer gebied cq.bouw in Deventer en omstreken wat moeilijk is, mijn ervaring opgebouwd in de loop der jaren kom ik eigenlijk geen timmerlieden tegen die ik ontmoet heb,( terwijl dit een kleine gemeenschap is) mijn vraag is dan ook hebben zij de vereiste diploma’s die ik heb moeten halen, primair ,voortgezet timmerman zijn ze goed onderlegd met constructies, brandveiligheid,ventilatie, materiaal kennis ik twijfel hier aan maar wij gaan uit van onze eigen kracht en kennis.

Ook geven wij goed advies, en hebben voor alle type klanten een passende oplossing.

Als uw tegenwoordig uw huis verkoopt ,zal het zeker niet verkocht worden als deze niet goed onderhouden is ,hier stappen wij in en zorgen dat uw onbezorgd uw huis te koop kunt zetten door een gerenomeerd bouwbedrijf .

J.Boer Timmerwerken is een bouwbedrijf uit Deventer ,dat alles kan en zal uw dromen waar maken. De offertes die wij over het algemeen uitbrengen zijn zeer scherp en de kwaliteit en service die u hiervoor terugkrijgt is enorm hoog.