Aannemersbedrijf
BAM Utiliteitsbouw BV Regio Den Haag in
Den HaagOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
BAM Utiliteitsbouw BV Regio Den Haag
Oude Middenweg 75
2491AC Den Haag

tel: 070-3157500
BAM Utiliteitsbouw, regio Den Haag

Namens ons team heet ik u van harte welkom op onze regiosite

Als onderdeel van BAM Utiliteitsbouw BV, verzorgen wij met ons Haagse team de (her)ontwikkeling, realisatie en onderhoud van utilitaire gebouwen in regio Zuid-Holland. Van het meedenken over het programma van eisen tot en met het meerjarig onderhoud en beheer van uw onroerend goed; wij gaan voor een inspirerende klantrelatie en een optimale projectuitvoering.

Door onze regionale indeling zitten wij dicht bij onze klanten en weten wij wat in onze regio speelt. Nog belangrijker dan kennis van de markt is het begrijpen wat er binnen uw organisatie speelt, zodat we de oplossing voor uw huisvestingsvraagstukken hier optimaal op af kunnen stemmen. Uw wensen en belangen vormen de basis voor het handelen van onze medewerkers. Met een team van 149 enthousiaste medewerkers zijn wij in staat om uw huisvestingsvraagstukken te vertalen naar een concreet project. Of dit nou om verbouwing, renovatie, restauratie, nieuwbouw of onderhoud en beheer gaat, wij denken graag met u mee! Zowel bij kleine en simpele als grote en complexe vraagstukken.

Onze regionale karakter kenmerkt zich ook door onze vestiging BAM Habo. Een bijzonder team dat de Haagse markt beter kent dan wie dan ook en alleen in Den Haag en omstreken actief is.

Heeft u een monumentaal pand en bent u op zoek naar specifieke restauratie vakkennis en vakmanschap? Dan helpen onze collega’s van Schakel en Schrale u graag. Schakel & Schrale, 100% onderdeel van onze regio, is een gerenommeerd ERB-gecertificeerd bedrijf in de restauratiebranche. Zie voor meer informatie www.schakel-schrale.nl.

Mocht u vragen hebben over uw huisvesting, van elke aard dan ook, schroom dan niet om met een van onze medewerkers contact op te zoeken. Wij staan u te allen tijde graag ter dienst!