Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf De Ambacht in
Den HaagOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf De Ambacht
Henricuskade 101
2497 NB Den Haag

tel: 070 - 4153172
Wij heten u van harte welke op de website van Bouw- en Aannemersbedrijf De Ambacht.

Graag willen wij u op deze website onze werkzaamheden nader toelichten. Tevens kunt u hier terecht voor een offerte aanvraag en de actuele projecten.

Aannemersbedrijf De Ambacht is een bedrijf dat sinds 1993 al uw renovatie, verbouw en kleinschalige nieuwbouw uitvoert. Al jaren lang doen wij dit met veel plezier en interesse voor het werk. De uitvoering van onze werkzaamheden geschied te aller tijde onder twee hoofdmoten kwaliteit en servicegericht. Om dit extra te benadrukken zijn wij aangesloten bij Bouwgarant.

Door onze jarenlange ervaring zijn er veel contacten ontstaan waardoor wij, en onze onderaannemers, U op velerlei gebied met raad en daad kunnen bijstaan.

Op onze website geven wij U graag een kijkje in onze keuken en laten wij zien wat onze mogelijkheden zijn. Wij voeren alle voorkomende bouwkundige- en onderhoudswerkzaamheden voor u uit.
Hierbij kunt u denken aan onderhoud, renovatie, verbouw of nieuwbouw van uw woning of bedrijfspand. Graag komen wij U dit persoonlijk toelichten. Vraag daarom nu naar één van onze deskundige adviseurs. Zij komen graag bij U op locatie om al uw vragen en wensen vakkundig te beantwoorden.

Vraag, geheel vrijblijvend, uw offerte aan bij Bouw- en Aannemersbedrijf De Ambacht.

Aannemersbedrijf De Ambacht is een bedrijf dat sinds 1993 actief is op de aannemersmarkt. In 1993 als twee ZZP-ers begonnen is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig aannemersbedrijf met 10 mensen in dienst. Daarbij hebben wij de beschikking over 3 zeer complete bedrijfsbussen waarmee de timmermannen elke klus tot een goed einde weten te brengen.

Sinds 2007 is Bouw- en Aannemersbedrijf De Ambacht gevestigd aan de Henricuskade 99A-101 te Den Haag. Op de begane grond hebben wij een uiterst moderne werkplaats voor zien van een uitgebreid machinepark.

hpim1285In 2012 zijn wij onderdeel geworden van de HWO Groep. Hierdoor kunnen wij onze kennis delen, maar ook gebruik maken van de kennis van de bedrijven in deze groep. In de HWO Groep zijn vertegenwoordigd de onderdelen aannemerij (zakelijke markt), onderhoud, loodgieterij en brandpreventie. De volgende bedrijven, naast Bouw- en Aannemersbedrijf De Ambacht, maken onderdeel uit van de HWO groep :

  • HWO Afbouw & Onderhoud
  • HWO Brandpreventie
  • DT Loodgieters

Op de eerste verdieping is ons kantoor gevestigd. Van hieruit werken onze bouwkundige uw droomidee uit tot een daadwerkelijk plan. Op ons kantoor zijn de afdelingen calculatie, werkvoorbereiding, projectbegeleiding en administratie gesetteld.

Aannemersbedrijf De Ambacht is niet alleen een doorsnee aannemersbedrijf; door onze jarenlange ervaring kunnen wij u ook in complexe gevallen van dienst zijn. Waar andere aannemers het niet meer weten gaan wij verder.

Op al het werk wat wij uitvoeren zijn voorwaarden van toepassing. Voor de zakelijke klanten en de klanten welke nieuwbouw plegen hanteren wij de Algemene Voorwaarden voor Aannemingen in het bouwbedrijf 1992 (AVA 1992). Voor de overige particuliere klanten welke verbouwingen o.i.d. door ons laten uitvoeren, hanteren wij de Consumentenvoorwaarden Verbouwingen (Covo2010).

Het kan zijn dat het bestek de Uniforme Administratieve Voorwaarden 1992 van toepassing maakt. Wat hierin staat kunt u hier lezen.