Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Bebo Bouw BV in
AlmereOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Bebo Bouw BV
Stopperknoop 31b
1319GK Almere

tel: 06-11205510
De mensen die bij Aannemersbedrijf Bebo Bouw BV werken, zijn sinds 1978 actief in de bouw.

In deze periode hebben wij bijna alle bouwvormen gedaan; houtskeletbouw, villa' s, landhuizen, seriematige woningbouw, koopstudio's, parkeergarages, fabrieken, monumentaal, tunnelgietbouw, prefab betonwerk, winkelbetimmeringen en horeca.

Dankzij deze ruime ervaring zijn de mensen van BeBo bouw b.v. multi functioneel inzetbaar. Als uitvoerder zijn wij gedetacheerd bij andere aannemers, maar ook bij het aannemen van bouwonderdelen. Dat kan een woning zijn, een renovatie van een appartement, een aanbouw, maar ook een onderdeel van een groot project.

Aannemersbedrijf Bebo Bouw BV is sterk op het gebied van inzet en productie, waarbij de gewenste kwaliteit niet uit het oog wordt verloren.

Door ons no-nonsense beleid en de korte lijnen in ons bedrijf kunnen wij efficiënt handelen en concurreren.