Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Goedhart Bouw in
AlmereOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Goedhart Bouw
Tangostraat 26
1326 ND Almere

tel: 06 46177908
Wij zijn Aannemersbedrijf Goedhart Bouw

Aannemersbedrijf Goedhart Bouw is een timmermansbedrijf met vijftien jaar ervaring en liefde voor het vak. Wij bieden kwaliteit en betrouwbaar advies. Niet voor niets dragen wij het Keurmerk Kwaliteitsvakman, gebaseerd op de anonieme waardering van onze klanten.

We kunnen de prijs scherp houden, doordat wij nauw samenwerken met een aantal vaste spelers op het gebied van constructie, bouwtechniek, ontwerp, elektrotechniek en meubels. Zo houdt Aannemersbedrijf Goedhart Bouw het bouwproces in de hand en kunnen wij u van dienst zijn bij iedere opdracht, van uw keuken of inbouwkast tot uw aanbouw of nieuwe woning en alles wat daartussen zit.

Duurzaamheid

Duurzaamheid betekent voor Aannemersbedrijf Goedhart Bouw dat onze bouwwerken van hoge kwaliteit zijn en daarom lang meegaan en dat wij rekening houden met het milieu. Wij gebruiken duurzame materialen en hebben aandacht voor een goed product. Zo werken wij met gekeurd hout, voorzien van het FSC Keurmerk. Daarnaast wordt afval bij ons altijd gescheiden.