Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf De Boorder & Koreman BV in
AlkmaarOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf De Boorder & Koreman BV
Herculesstraat 10
1812PG Alkmaar

tel: 072-5403594
Wij werken voor zowel particulieren, bedrijfsleven als overheid. Van het onderhoud van het stadhuis tot de renovatie van een brug. Maar we verbouwen bijv. ook complete bedrijfsruimtes en we brengen monumenten terug in hun oude glorie. Daarnaast bouwen/verbouwen we voor particulieren. Een pergola in de tuin, een nieuwe dakkapel of een uitbouw.
De aannemerij is een mooi vak. Wij houden ervan om dingen te bouwen, te renoveren, te herstellen en te onderhouden. Als ons werk gedaan is, leveren we iets moois af dat lange tijd meegaat en dat geeft ons een goed gevoel.

Onze toegevoegde waarde komt het best tot zijn recht als u in de regio Alkmaar op zoek bent naar meedenkers die met creatieve oplossingen komen. Of het nu gaat om grote of kleine opdrachten, juist als de standaardoplossingen niet passen bieden wij uitkomst.
Aannemersbedrijf De Boorder en Koreman werkt voor zowel particulieren, bedrijfsleven als overheid. De gemeente Alkmaar vertrouwt ons de meest uiteenlopende werkzaamheden toe. Van het onderhoud van het stadhuis tot de renovatie van een brug. Maar we verbouwen bijvoorbeeld ook complete bedrijfsruimtes en we brengen monumenten terug in hun oude glorie.

Daarnaast bouwen en verbouwen we voor particulieren. Een mooie pergola in de tuin, een nieuwe dakkapel, een uitbouw aan de keuken, u zegt het maar. We hebben bovendien de wendbaarheid om zelfs het kleinste klusje aan te nemen. Zijn er een paar dakpannen afgewaaid? Is het slot van de voordeur opeens kapot? Geen probleem, u kunt ons altijd bellen.
Als u met aannemersbedrijf De Boorder en Koreman in zee gaat, hoeft u niet alleen op onze reputatie te vertrouwen. De volgende certificaten kunt u zien als onze rapportcijfers. Ze geven u extra zekerheid.

VCA** ,
ISO 9001,
BouwGarant,
SBIB,
Bouwend Nederland,
Erkend Leerbedrijf.

Specialiteiten
  • Hekwerk
  • Metselwerk
  • Schilderwerk
  • Timmerwerk
  • Bruggen