Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Kesselaar & Zn BV in
AlkmaarOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Kesselaar & Zn BV
Walruskoog 6/ABD
1822BC Alkmaar

tel: 072-5644446
Meer dan een bouwbedrijf alleen

De eindgebruiker centraal stellen.Aannemersbedrijf

Aannemersbedrijf Kesselaar & Zn BV is een échte Alkmaarse onderneming met een vooruitstrevende visie. Wij werken het liefst samen met onze opdrachtgevers in de rol van partner en adviseur met het oog op een lange termijnrelatie. Wij vinden het essentieel voor onze bedrijfsprocessen dat beschikbare kennis wordt gebruikt. Samenwerken en het geven van vertrouwen maakt ons sterker, niet alleen in onze eigen organisatie, maar door de gehele keten heen.
Het is het proces dat onderscheidende is!

Zes jaar geleden is Aannemersbedrijf Kesselaar & Zn BV en haar partners een weg ingeslagen die geheel afwijkt van de traditionele manier van bouwen: ‘ketensamenwerking’. Dat er behoefte is aan verandering is duidelijk. In 2010 werd onze organisatie uitgeroepen tot leverancier van het jaar, in 2011 tot beste onderneming van Alkmaar, in het jaar 2012 zaten wij de laatste tien finalisten voor ‘Beste Onderneming van Noord-Holland’ en werden wij uitgeroepen tot ‘Slimste bedrijf van Nederland’.

Activiteiten en diensten.

Tot onze klanten behoren woningbouwcorporaties, vereniging van eigenaren, gemeentes, ontwikkelaars en particuliere. Wij zijn breed actief in de bouw. Onze belangrijkste activiteiten zijn beheer en onderhoud, Burgerlijke & Utiliteitsbouw, verbouw en woningbouw.


De bouw op zijn kop?

Het kan anders!

Er is een grootverlangen naar vernieuwing in de bouwsector. Kijkend naar de traditionele wereld van de bouw is er de afgelopen eeuw over het algemeen weinig veranderd. De branche is in vergelijking met andere sectoren weinig innovatief en radicale veranderingen blijven uit. Teveel tijd en geld wordt er besteed in het onnodig creëren van faalkosten. Terwijl het concurrentievermogen van welvarende landen zoals Nederland ligt in innovatie, het omgaan met verandering, het aanwijzen en ontwikkelen van nieuwe producten, markten en productieprocessen. In de bouwsector hebben diverse partijen (in) direct met elkaar te maken: adviseurs, architecten, constructeurs, aannemers en gespecialiseerde aannemers. Maar zijn wij ook partners van elkaar? Werken alle partijen ook daadwerkelijk écht samen om tot een optimaal eindrultaat te komen?
De werkvloer is letterlijk de vloer van de werkplek.

Ketensamenwerking is een goed voorbeeld van zo’n innovatief productieproces. De traditionele hiërarchische manier van bouwen heeft bij ons plaats gemaakt voor integrale samenwerking op voet van gelijkheid. Alle betrokken partijen/personen in het proces inspireren elkaar in een open sfeer om gezamelijk de kwaliteit te verhogen, het proces te versnellen en de faalkosten te reduceren. Geen enkel bedrijf kan zélf de grote veranderingen uitvoeren die nodig zijn. Samen kunnen we dat wel.

Hiërarchie is een restant uit het verleden.

Wij geloven in de kracht van samenwerken, in onderling vertrouwen en open communicatie met alle betrokken partijen. Wij gaan als het ware op de stoel van de opdrachtgever zitten, wat zijn uw wensen? Over welke middelen beschikken we? En welke stappen moeten wij gezamenlijk nemen om onze doel te kunnen bereiken? Wat relateert in een optimaal proces waar iedereen zijn of haar steentje in bijdraagt. Die gezamenlijk ambitie zorgt er ook voor dat wij niet zomaar een onderneming zijn, maar een bedrijf waar het woord ‘samen’ nog echt een betekenis heeft.


Uw partner in nieuwbouw, renovatie en vastgoedonderhoud

Een schitterend project opleveren naar volle tevredenheid van onze opdrachtgever en eindgebruiker. Dat doel houden wij ons bij ieder project voor ogen. Wij realiseren in opdracht van diverse woningbouwcoropraties, ontwikkelaars, gemeentes, Vereniging van Eigenaren, bedrijven en instellingen diverse projecten, variërend in schaal en omvang.

Ontzorgen

Onze werkwijze is erop gericht de kwaliteit en productiviteit te verhogen en de doorlooptijd te verkorten. Wij werken het liefst samen met onze opdrachtgevers in de rol van partner en adviseur met het oog op een lange termijnrelatie. Wij vinden het essentieel voor onze bedrijfsprocessen dat beschikbare kennis wordt gebruikt. Samenwerken en het geven van vertrouwen maakt ons sterker, niet alleen in onze eigen organisatie, maar door de gehele keten heen.
Persoonlijk en betrokken!

Wij kunnen onze opdrachtgevers ontzorgen op het gebied van voorbereiding, betrokkenheid, werkhouding, informatievoorziening, transparantie en oplossingsgericht denken. Door in een vroeg stadium proactief mee te denken met de opdrachtgever, proberen wij om problemen (van wat voor soort dan ook) op voorhand samen uit te sluiten. We gaan als het ware “op de stoel” van de opdrachtgever zitten. Op deze manier kunnen wij gedeelde belangen creëren waardoor wij samen met onze opdrachtgever naar hetzelfde resultaat streven.

Anders denken, anders doen.
U heeft een aannemer nodig, maar wie kiest u?

U heeft een wens: bouwen, verbouwen, renoveren? Het zijn vaak grote en niet alledaagse investeringen die u als persoon doet. De keuze uit bouwbedrijven in uw regio is enorm, maar wie kiest u? U gaat tenslotte geen zaken doen met een bedrijf waarin u geen vertrouwen heeft. Garanties, transparantie, een vertrouwd gevoel, het speelt waarschijnlijk een grote rol bij het maken van uw keuze. U wilt natuurlijk dat de beste vakman uw werk realiseert. Toch worden opdrachten in tachtig procent van de gevallen gegund aan de aannemer die voor de laagste prijs heeft ingeschreven. Maar wat zit er eigenlijk in deze prijs, waar betaald u voor? Loopt u niet onverwachts tegen meerkosten aan? En krijgt u nu écht het resultaat dat u voor ogen had? Dat zijn termen die u vaak hoort wanneer u de plannen heeft om een aannemer in te schakelen. De bouwsector is wat imago betreft een ”schimmige” wereld. Vijf offertes aanvragen bij verschillende organisaties voor een en dezelfde klus is voor een opdrachtgever vaak meer dan normaal. Maar is dat ook zo? Onze werkwijze is gebaseerd op het samen behalen van het beste eindproduct in een optimaal werkproces. Werken met het eindresultaat in gedachten, waar duidelijke communicatie van essentiel belang is. Met het oog op een lange termijnrelatie.

Specialiteiten
  • Bestrating
  • Vloer
  • Woningbouw
  • Woningen