Aannemersbedrijf
Dik Bouw- en Klussenbedrijf in
ZevenhuizenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Dik Bouw- en Klussenbedrijf
de Haspel-boven 25
9354XL Zevenhuizen

tel: 0594-632493
Dik Bouw- en Klussenbedrijf is een gerenommeerd familiebedrijf, gevestigd te Zevenhuizen (Gn). Service en vakmanschap staan bij ons voorop.

Wij verrichten veel verschillende bouw- en kluswerkzaamheden, zoals o.a. het vervaardigen en plaatsen van dakramen, puien en kozijnen, maar ook voor nieuw- en aanbouw kunt u bij ons terecht.

Onder het item projecten kunt u enkele voorbeelden bekijken, en voor informatie en advies staan wij altijd voor u klaar.

Dik Bouw- en Klussenbedrijf

Wie zijn wij?

Na een afgeronde opleiding in de bouw is Willy begonnen bij een aannemer waar hij de kneepjes van het vak en heel veel ervaring heeft opgedaan. Later is hij voor zichzelf begonnen als zelfstandig ondernermer in de bouw.

Zoon Bernard heeft na de afgeronde HAVO opleding toch de kant van z'n vader gekozen en is in 2005 met de opleiding voor aannemer begonnen. Dit betrof een avondopleiding, zodat hij overdag ervaring kon opdoen. In mei 2009 heeft Bernard de aannemerspapieren gehaald en nu werken ze samen onder de naam:
DIK Bouw- en Klussenbedrijf.

Specialiteiten
  • Badkamers
  • Veranda