Aannemersbedrijf
Beukers Aannemersbedrijf in
ZegveldOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Beukers Aannemersbedrijf
Hoofdweg 77
3474JB Zegveld

tel: 0348-691291
Wie zijn wij:

Aannemersbedrijf Beukers vormt met +/- 4 man vakkundig personeel een familiebedrijf wat al vanaf 1923 actief is in de bouw. Wij zijn oorspronkelijk begonnen als timmerbedrijf en in de loop der jaren verder ontwikkeld tot een aannemersbedrijf in de burger- en utiliteitsbouw.
Wij zijn actief in nieuwbouw van woningen, maar ook op het gebied van verbouwingen, uitbreidingen en onderhoud van woningen en bedrijfspanden. Tevens zijn wij al jaren actief voor de woningbouwvereniging (Groenwest) in Woerden e.o.
Het ambachtelijke timmerwerk voor restauratiewerk heeft onze speciale belangstelling.
Wij adviseren ook graag als het gaat om verbouwingsplannen, waarvan nog geen concrete tekeningen zijn uitgewerkt.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel!

Goede contacten met opdrachtgevers en architecten vinden wij een onmisbaar element in het zakendoen. Service en een goede afhandeling van eventuele klachten vinden wij belangrijk.
Verder wordt het bedrijf aangestuurd door een firmant op kantoor en een firmant die het personeel op de bouwplaats begeleid.