Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Pijper in
WinschotenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Pijper
St. Vitusholt 155
9674AJ Winschoten

tel: (0597) 413888
Al ruim 30 jaar is het bedrijf gevestigd aan de Sint Vitusholt van de molenstad Winschoten.

Wat in 1981 is opgestart door Bert Pijper, is inmiddels overgenomen door de broers Erik en Robert Pijper. Het team bestaat momenteel uit 10 timmerlieden die elke dag op pad zijn voor de meest uiteenlopende klussen. Niet alleen in de provincie, maar door heel Nederland worden werkzaamheden uitgevoerd. Hierbij kunt u denken aan nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie en onderhoud. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in inbraakbeveiliging.

Over ons

:: De Historie van het bedrijf

Na een periode werkloos te zijn geweest, besloot Bert Pijper in 1981 een eigen timmerbedrijf op te richten. Timmerbedrijf en inbraakbeveiliging B. Pijper was een feit.

Door vooral kwaliteit na te streven kwamen er steeds meer opdrachten binnen. Na jaren lang alleen of met een collega te hebben samengewerkt, kwam de oudste zoon Erik Pijper in 1994 in het bedrijf. Ondanks dat Erik in het bezit was van een diploma Aannemer B&U werd er besloten zich niet alleen op de nieuwbouw te storten, maar zich te onderscheiden door een specialisatie in Verbouw, Onderhoud en Renovatie.
Omdat kwaliteit niet uit het oog werd verloren, groeiden de opdrachten gestaag. Om aan deze wens te kunnen voldoen werd de jongste zoon Robert Pijper in 1996 gevraagd om mee te doen, Aannemersbedrijf Pijper was een feit.

Nu anno 2012 is het gelukt een gezond bedrijf te hebben gebouwd, met een enthousiaste groep timmerlieden.

Specialiteiten

##Diensten


Nieuwbouw

Voor nieuwbouw kunnen wij u van ontwerp , budgetering en realisatie dus eigenlijk van begin tot eind begeleiden.Bij ons staan dan ook de klant specifieke wensen voorop (je kunt het maar 1 keer goed doen) daarom is onderlinge vertrouwen van groot belang op deze manier kunnen wij bouwen wat u als klant voor ogen hebt , waarbij prijs en kwaliteit voorop staan. Door onze korte interne lijnen zijn wij instaat om veranderingen tijdens de bouw ook soepel over te nemen waardoor het eindresultaat ook aan uw verwachtingen voldoet.

Verbouw

Bij verbouw is het erg belangrijk om de overlast tot het minimale te beperken, waarbij een schone opgeruimde bouwplaats vanzelfsprekend is . Een ander belangrijk punt is gemaakte afspraken nakomen alleen op deze manier kun je het voor beide partijen naar tevredenheid afronden.

Renovatie/onderhoud

Door onze jarenlange ervaring , enthousiast personeel uitgerust met moderne gereedschappen zijn wij in staat om kozijnen terplekke te repareren , windveren vervangen , leveren en afhangen van binnen/buitendeuren etc.Maar ook het vervangen van het pannendak kunnen wij dankzij ons modern machine park op een vlotte manier uitvoeren waardoor het overlast tot het minimale beperkt blijft.

Restauratie

Ook restauratie is voor ons geen vreemde, mede door onze eigen moderne werkplaats en vakbekwaam enthousiast personeel kunnen wij ook monumentale onderdelen herstellen of zelfs vernieuwen of het dan gaat om hout of metselwerk het behoort allebei tot de mogelijkheden.

Inbraakbeveiliging

Al 30 jaar monteren wij bouwkundige inbraakbeveiliging op ramen en deuren. Door jaarlijkse bijscholing blijven wij op de hoogte van de nieuwe eisen om zo te proberen de dievengilde buiten de deur te houden. Door deze jaarlijkse scholing en training mogen wij het certificaat Politie Keurmerk Veilig Wonen voeren , dit geeft voor u de zekerheid dat de materialen en de montage volgens de richtlijnen worden uitgevoerd en dat er aan de minimale eis van 3 minuten inbraakwerendheid per onderdeel wordt voldaan. In een tijd van toch steeds meer inbraken dan wel overvallen geeft dat toch een rustiger gevoel.

Polyplus en Polytech dakgoten

Polyplus

Polyplus staat bekend om haar met glasvezel versterkte polyester, onderhoudsarme dakgoten. Deze polyester dakgoten zijn oersterk, gegarandeerd lekvrij en onderhoudsarm. U hoeft uw goten alleen maar schoon te maken, verven is verleden tijd.

Doordat de goten en de eindstukken uit één stuk gemaakt worden, zijn de verbindingen lekvrij. Dit in tegenstelling tot de traditionele met hout betimmerde zinken goten, of de gewone pvc-dakgoot. Dakgoten van Polyplus zijn de beste keus op prijs, kwaliteit en onderhoud. (Bron: Polyplus.nl)

Polytech

De kunststofproducten zijn vervaardigd uit een zeer sterke en duurzame kunststofcomposiet met hoge slagvastheid. De kunststof is kleurecht en bestand tegen allerlei weersinvloeden, agressieve stoffen en UV-straling. (Bron: Polytech.nl)

Productie uit eigen werkplaats

Door onze compleet uitgeruste eigen werkplaats kunnen wij erg snel inspringen op vragen vanaf de bouw voor onderhoud, renovatie of restauratie waardoor het werk niet stil komt te liggen. als extra hebben wij een eigen spuitcabine waardoor het aanleveren of verwerken van ongegrond hout tot het verleden behoort.