Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf BrederdanbouW in
WarnsveldOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf BrederdanbouW
Breegraven 29
7231 JB Warnsveld

tel: 06-20540260
U vindt hier informatie over door ons uitgevoerde verbouwingen met daarbij enkele referenties van tevreden opdrachtgevers.

Wij vertellen over onze mogelijkheden, kennis en, niet onbelangrijk, onze visie. Veel lees- en kijkplezier !

Aannemersbedrijf BrederdanbouW ondersteunt uw bouwwensen met een geheel eigen concept. Hierin wordt de klant en de budgetaire betrouwbaarheid centraal gezet. Dit veroorzaakt een in deze economie inzichtelijker en haalbaarder project. Zowel qua planning als financiën.

Wij ondersteunen u bij de realisatie van uw bouwwensen. Of het nu gaat om een aanbouw aan uw woning, bedrijf of boerderij, om nieuwbouw of om renovatie. Samen met architecten komt u tot een ontwerp dat met de juiste materiaalkeuze en onze deskundige begeleiding tot een praktische uitvoering wordt gebracht.

Daarnaast zijn wij voortdurend op zoek naar vernieuwingen.

Wij hebben ontdekt dat er een brede interesse bestaat aangaande prefab uit- en aanbouwen. In beginsel zijn we gewend deze voor het grootste gedeelte van steen te maken met daarin kozijnen , schuifpuien etc. Vooral de scheidingsmuren met de buren moet van baksteen. Dit heeft als gevolg dat de gehele bouw vaak 4 tot 5 werkweken duurt.

Wanneer we de uitbouw in houtskelet ( HSB) plaatsen heeft dat enkele grote voordelen;

* de totale bouwtijd wordt vaak gehalveerd; het plaatsen van de HSB kost max. 1 dag. Vaak moet er een kraan komen voor een stalen balk in de achtergevel. Deze kan bijven staan om de HSB te plaatsen. Daarna kan direct de afbouw plaatsvinden.

* de buren kunnen de afwerking van de zijkant kiezen; toch baksteen of bijv. Red cedar. Zo wordt af aanzicht minder lomp en veel fraaier.

* De wanddikte in metselwerk is standaard ca 30 cm. Bij HSB is dit meestal max. 20 cm. Dat scheelt dus 20 cm meer binnenruimte.

* de totaalprijs is vaak gelijk en soms zelfs goedkoper dan de traditionele bouw.

* Het is zelfs mogelijk om er later , indien gewenst, een verdieping op te zetten.

Kortom: met de nieuwe btw regeling per 01 April as wordt het helemaal interessant !