Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf HAC Lommers BV in
VughtOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf HAC Lommers BV
Kempenlandstraat 35/A
5262GK Vught

tel: 073-6561256
8 Augustus 1971 is Aannemersbedrijf HAC Lommers BV gestart en nu in 2011 heeft het bouwbedrijf de magische mijlpaal van 40 jaar bereikt. Het bouwbedrijf is uitgegroeid tot een betrouwbaar en flexibel bedrijf met een goede reputatie in de lokale markt; Vught, Haaren, Helvoirt, maar ook Rosmalen en 's-Hertogenbosch. Om dit te bereiken maken we gebruik van een kleine ploeg ervaren eigen werknemers en een aantal betrouwbare ZZP'ers, die net als ons vakbekwaamheid en kwaliteit zeer belangrijk vinden

In 1971 is Henk Lommers het Aannemersbedrijf HAC Lommers BV gestart in Vught. Naar verloop van tijd is het uitgegroeid naar 5 personen en in 1980 zelfs naar 20 personen met eigen werkplaats/opslag en een kantoor aan de Hoevensestraat in Vught, inmiddels was het bouwbedrijf een BV geworden.

In 1990 verhuizen wij naar een mooie moderne werkplaats/opslag en kantoor aan de Kempenlandstraat in Vught. Het bouwbedrijf maakt tegenwoordig veelvuldig gebruik van ervaren zzp´ers en kan daardoor een stuk flexibeler zijn, ook bij de grotere projecten.

In 2006 werden twee mijlpalen bereikt, het bouwbedrijf bestaat 35 jaar en de aannemer/directeur vierde zijn 70e verjaardag. Dit betekent natuurlijk ook dat zijn zoon Peter, naar een behoorlijk aantal jaren in het bouwbedrijf gewerkt te hebben, de zaak in 2007 heeft overgenomen.

In augustus 2011 bereiken wij een nieuwe mijlpaal het 40 jarige bestaan van het bouwbedrijf.