Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Brongers Bouw BV in
VeendamOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Brongers Bouw BV
Transportweg 44
9645KX Veendam

tel: 0598-690897
Vakbekwaam als het om bouwen gaat

Aannemersbedrijf Brongers Bouw BV is gerenommeerd aannemersbedrijf met jarenlange ervaring. Het allround-bouwbedrijf voert niet alleen bouwwerkzaamheden uit, maar begeleidt bouwprojecten van begin tot eind. Indien gewenst verzorgen wij ook de bouwtekeningen, berekeningen en zelfs de bouwaanvraag. Het voordeel van deze manier van werken, is dat er één eindverantwoordelijke voor het totale resultaat is. De klant heeft van de eerste streep op papier tot en met de volledig afronding van de bouw een vast aanspreekpunt. De lijnen zijn kort en dat zorgt voor veelduidelijkheid.

Aannemersbedrijf Brongers Bouw BV werkt voor zowel bedrijven als particulieren. Naast de bouw van nieuwe woningen en bedrijfspanden verzorgt Brongers Bouw ook verbouw-, onderhouds- en renovatieprojecten.

Aannemersbedrijf Brongers Bouw BV beschikt aan de Transportweg in Veendam over een goed geoutilleerde werkplaats waar vakmensen met zorg kwaliteitsproducten vervaardigen waaronder op maat gemaakte deuren en kozijnen. Wie Brongers Bouw inschakelt voor een bouwklus is verzekerd van vakbekwaamheid, zorg en aandacht voor detail van het begin tot het eind.

Zekerheid

Aannemersbedrijf Brongers Bouw BV is aangesloten bij Stichting Bouwgarant, welke het grootste keurmerk in de bouw is. Om lid te zijn van Bouwgarant moet Brongers Bouw voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid, hierop worden zij periodiek getoetst. Als u werkt met Brongers Bouw kunt u een VerBOUWgarantie afsluiten, welke u nog meer zekerheid bied. Deze garantie kunt u alleen maar afsluiten als u met een BouwGarant-aannemer werkt.

Aannemersbedrijf Brongers Bouw BV is een erkend leerbedrijf. Er zijn enkele gekwalificeerde leermeesters werkzaam die stagiairs het vak van timmerman leren.

Specialiteiten
  • Kozijnen
  • Bedrijfspanden
  • Deuren
  • Woningen