Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Math Hofman VOF in
ValkenburgOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Math Hofman VOF
De Valkenberg 11
6301PM Valkenburg

tel: 043-6012449
Bedrijfsprofiel:

Aannemersbedrijf Math Hofman VOF is een typisch voorbeeld van een echt familiebedrijf. In juni 1955 is het bedrijf opgestart door de heer Math Hofman als een eenmanszaak. Door de toenemende groei van het bedrijf, is Math Hofman met zijn zonen in maart 1990 een v.o.f. gestart en in januari 2000 deed ook zijn dochter intrede in de v.o.f. Het bedrijf is in de jaren door hardwerkende inzet niet alleen gegroeid tot een gerenommeerd bedrijf, maar vooral tot een kwalitatief bedrijf dat in die 48 jaar dat het nu reeds bestaat de techniek van het vak heel goed beheerst.

Kwaliteit,service en vakmanschap staat voorop, als de kwaliteit van het werk niet goed is dan spreken we van een ontevreden klant, immers de gevel van uw huis bepaalt het aanzicht van de waarde van uw bezit. De werkzaamheden worden door vakbekwaam, betrouwbaar
maar vooral ervaren personeel uitgevoerd met behulp van modern gereedschap, tevens beschikken zij natuurlijk over eigen steigermateriaal, veel bedrijven laten steigers plaatsen door daarin gespecialiseerde bedrijven, omdat ze zelf niet beschikken over de nodige papieren,bij Aannemersbedrijf Math Hofman v.o.f. beschikken over een eigen certificaat steigerbouwen en tevens zijn ze in het bezit van een HD 16 Potain kraan.

Aannemersbedrijf Math Hofman VOF sinds 1955

Na 47 jaar met véél succes het bedrijf te hebben gevoerd aan de Roevoetsstraat 9 bij het woonhuis te Valkenburg aan de Geul werd het tijd het bedrijf verder uit te breiden en zijn ze sinds april 2002 gevestigd op een nieuwe locatie aan het bedrijventerrein “De Valkenberg”11 te Valkenburg aan de Geul

Het bedrijf is begonnen met metsel –en voegwerken en heeft zich in de jaren steeds meer gaan toeleggen tot ook andere werkzaamheden die met de bouw te maken hebben. Door de werkzaamheden In één hand te geven, kan vaak voordeliger gewerkt worden. De markt van Aannemersbedrijf Math Hofman v.o.f. bevindt zich in Zuidoost Nederland inclusief het grensgebied Duitsland en BelgiëNaast particulieren zijn ook steeds weer vaste terugkomende klanten waaronder: architectenbureaus aannemersbedrijven, bouwbedrijven, Bisdom Roermond, monumentenzorg, gemeentes en Woningstichtingen.

Werkwijze van het bedrijf:

U als particulier, bedrijf of instelling belt, faxt, mailt of bezoekt ons bedrijf, hierna maken wij met u een afspraak om uw pand terplekke te komen bekijken. Ten eerste bespreken wij met de klant wat u met uw pand wilt laten doen, uiteraard adviseren wij diverse mogelijkheden die u zou kunnen laten uitvoeren, belangrijk is uiteraard wat de klant wil, na overleg brengen wij u een vrijblijvende offerte uit. Hebt u nog vragen of is u iets niet duidelijk, staan wij u graag te woord. Mocht u akkoord gaan met de offerte, maken wij weer een afspraak om alles nog eens door te nemen. Uiteraard bespreken wij met u de uitvoeringsdatum en wordt u offerte omgezet in een Opdrachtbevestiging. Voor de aankomende uitvoeringsdatum wordt u door ons bedrijf nog eens gebeld om alles nog eens te bespreken. Gedurende de werkzaamheden aan uw pand houden wij u voortdurend op de hoogte. Bij gereedkomen van de werkzaamheden loopt ons bedrijf alles nog eens na met de klant.


Op al onze transacties en aanbiedingen zijn de Algemene voorwaarden van aanneming van toepassing welk zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Maastricht onder Inschrijvingsnummer: 14611273 Bij iedere offerte die ons bedrijf uitbrengt zenden wij ter kennisname een exemplaar mee, alle door ons bedrijf uitgebrachte offertes hebben een geldigheidsduur van 14 dagen.

Specialiteiten
  • Gevelreiniging
  • Metselwerk
  • Tegelwerk
  • Voegwerk