Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf De Vries en Verburg BV in
StolwijkOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf De Vries en Verburg BV
't Vaartland 8
2821LH Stolwijk

tel: 0182-341741
Aannemersbedrijf De Vries en Verburg BV

Partner in bouw

Aannemersbedrijf De Vries en Verburg BV is actief in woningbouw en utiliteitsbouw. Wij voeren zeer diverse bouwprojecten uit: van appartementencomplexen en zorg- en welzijnsinstellingen tot bedrijfshallen en kantoren. Ook in de agrarische sector heeft Bouwbedrijf De Vries en Verburg haar sporen verdiend.

Bij elk project stellen wij hoge eisen aan kwaliteit en veiligheid. Daarbij verliezen wij het milieu niet uit het oog. Wij vinden het nakomen van afspraken erg belangrijk evenals persoonlijke contacten. Samen met de klant komen wij immers tot de beste oplossingen en de mooiste projecten.

Wij bieden:

  • kennis en daadkracht;
  • snelheid en degelijkheid;
  • veiligheid en kwaliteit.

Wie zijn wij

Aannemersbedrijf De Vries en Verburg BV

Het technisch ontwikkelen en uitvoeren van uiteenlopende bouwprojecten is de core business van Bouwbedrijf De Vries en Verburg. Wij richten ons op woningbouw en utiliteitsbouw, zoals zorg- en onderwijsinstellingen, bedrijfshallen en kantoren. Bouwbedrijf De Vries en Verburg werkt daarnaast ook in de agrarische sector. Voor planontwikkeling, bouwen en service en onderhoud kunt u allemaal terecht bij Bouwbedrijf De Vries en Verburg.

Kennis en daadkracht

Bij Aannemersbedrijf De Vries en Verburg BV werken circa 170 mensen. Zij onderscheiden zich door met hun vakkennis en gedrevenheid onder alle omstandigheden een kwalitatief hoogstaand product te maken. En dat resulteert in snelheid en degelijkheid, in alle fases van de bouw. Bouwbedrijf De Vries en Verburg stelt hoge eisen aan kwaliteit, veiligheid en milieu.

Aannemersbedrijf De Vries en Verburg BV is een onderdeel van de Burgland Groep en is gevestigd in Stolwijk.


Visie en missie

Aannemersbedrijf De Vries en Verburg BV is een onderdeel van de Burgland Groep. De Burgland Groep heeft de volgende visie en missie.

Visie

Als 'voortvarende en gedegen partner bij huisvesting' ontzorgen wij onze klanten bij hun huisvestingsproces. Wij beleven plezier in ons mooie vak en dat resulteert in de juiste motivatie en inzet. Dit zorgt op zijn beurt weer voor continuïteit en een goed rendement, binnen de context van onze eigen cultuur.

Missie

Door een efficiënte en vooral effectieve, transparante full service aanpak van het totale huisvestingsproces, van initiatief tot beheer, levert de Burgland Groep haar klanten een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Als modern kennisintensief bedrijf zoeken wij bij zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers naar partners die projectoverschrijdend willen samenwerken. Vanuit eigen initiatieven, die van derden of via samenwerking, stappen wij zo vroeg mogelijk het huisvestingsproces in. Daardoor wordt de aanwezige kennis goed geëxploiteerd. Onze kennis en daadkracht zorgen ervoor dat onze klanten kwalitatief hoogwaardige panden krijgen, tegen de laagst mogelijke stichtings- en exploitatiekosten.

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen bij de Burgland Groep

De rol als rentmeester van onze aarde nemen wij bij de Burgland Groep serieus. Wij zijn ons bewust van de verantwoordelijkheid die wij daarmee dragen en willen onze bedrijfsvoering hiernaar inrichten. Met het oog op het milieu en daarmee de nalatenschap aan onze (klein)kinderen. Maar ook met aandacht voor de verdeling van de welvaart in deze wereld. Één en ander heeft geresulteerd in vele initiatieven, werkwijzen en gewoonten die diep zijn geworteld in onze bedrijfsvoering.


Duurzaamheid

Waar 'groen' een aantal jaren geleden nog vooral werd ingezet als PR-tool, is duurzaamheid inmiddels een randvoorwaarde geworden om je een volwaardige partner in de bouwwereld te mogen noemen. Opdrachtgevers en marktpartijen stellen eisen en vragen certificeringen bij de selectie voor deelname aan bouwprojecten. Wij omarmen deze ontwikkeling van harte. Burgland zou Burgland niet zijn als wij hier onze eigen conclusies niet aan zouden verbinden.

In 2011 is ons milieumanagementsysteem, onderdeel van ons kwaliteitssysteem, ISO 14001 gecertificeerd. In 2012 is onze bedrijfsvoering gecertificeerd volgens de Prestatieladder MVO niveau 3. Hiermee is zichtbaar en aantoonbaar gemaakt dat wij duurzaamheid structureel integreren in onze organisatie.

Specialiteiten
  • Architect
  • Garage
  • Woningbouw
  • Woningen