Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Kolthof in
StiensOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Kolthof
It Achterbosk 1C
9051 CS Stiens

tel: 058 2576030
Wij ontwikkelen en realiseren bouwprojecten in de woningbouw, utiliteitsbouw en de molenbouw. We zijn actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. Tal van mensen wonen en werken inmiddels met veel plezier in een pand gebouwd door Kolthof. Met ons bedrijf hebben we uiteindelijk hetzelfde gedaan als met een dergelijk pand: we hebben het van de grond af opgebouwd. We zijn daarmee thuis in elk facet van het bouwproces.

Op onze site vindt u een beschrijving van de organisatie en haar diensten/producten. Tevens vindt u een aantal voorbeelden van bouwprojecten die wij in de loop der jaren hebben verwezenlijkt. Neem ook voor uw specifieke wensen contact met ons op!

Profiel

Wij willen voldoen aan de wensen van de klant. Niets is ons te klein en niets is ons te groot. Daarbij zorgen wij ervoor dat de klant gedurende het gehele bouwproces betrokken blijft om zonodig bij te sturen. We werken met enthousiaste mensen die voor een uitstekende afwikkeling van het bouwproces zorgen. We steken graag energie in ons werk; in het bouwen zoals de opdrachtgever het verwacht. Milieu-, Arbo- en Kwaliteitseisen spelen daarbij een grote rol. De ontwikkelingen op dit gebied implementeren we in ons beleid en werkwijze, o.a. met behulp van het kwaliteitssysteem van ISO 9001:2008 en VCA**.

Nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie van woningen, appartementencomplexen, bedrijfsgebouwen, zorgcentra, scholen, agrarische hallen, winkels en molens. Wij verzorgen voor u de calculatie, alle vergunningen, advisering op elk bouwkundig gebied, begeleiding van bouwprojecten en op verzoek ook de bouwtekening. Waar voor uw geld? Wij zorgen ervoor.

Geschiedenis

Aannemersbedrijf Kolthof is klein begonnen in 1987. Het is destijds opgericht door Waling en Jetske Kolthof-Overal. In die tijd waren de economische vooruitzichten alles behalve rooskleurig maar door doorzettingsvermogen en enthousiasme zijn we daar gekomen waar we willen zijn. In de loop der jaren is het bedrijf gegroeid tot een florerende onderneming.

We zijn gestart met een overname van een klein bestaand bouwbedrijf en de groei heeft zich doorgezet middels een vijftal daaropvolgende overnames. Elk bedrijf bracht nieuwe werknemers, klanten, projecten, en meer werkzaamheden met zich mee. Momenteel heeft Kolthof circa 50 mensen in dienst die met hun ervaring, kennis en vakmanschap bijdragen aan de kwaliteit van de onderneming.

Inmiddels behoren tot onze opdrachtgevers: particulieren, projectontwikkelaars, overheidsinstellingen, woningbouwverenigingen, beleggingsmaatschappijen, de middenstand, bedrijven en wellicht binnenkort ook u?

Toekomst

Voor de toekomst richten wij ons niet direct op het groter worden. Wij zoeken eerder naar het verder professionaliseren van onze onderneming, het verder uitbouwen van waar we groter mee zijn geworden. Wij hanteren daarbij een persoonlijke maar deskundige werkwijze. Flexibiliteit is tevens van groot belang, omdat we weten dat tijden, markten en eisen veranderen. Deze flexibiliteit uit zich bij ons vooral in de kleine teams die in verschillende samenstelling op pad worden gestuurd. Samengevoegd worden de kleine eenheden ingezet bij grotere projecten. Nieuwe vragen, nieuwe eisen:
wij passen ons aan!

Kolthof besteedt daarnaast voortdurend zorg aan opleiding en scholing van haar personeel. Ook acht zij het belang van de praktische opleiding voor jonge mensen in de bouwwereld heel groot. Om deze reden is Kolthof een gecertificeerd leerbedrijf.