Aannemersbedrijf
Bolt Aannemersbedrijf in
StadskanaalOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Bolt Aannemersbedrijf
Ged Vleddermond 1
9502EH Stadskanaal

tel: 0599-615313
Bolt Aannemersbedrijf voor al uw Nieuwbouw, Verbouw en Onderhoud

Wij zijn van mening dat u de kwaliteiten en mogelijkheden van ons bedrijf het best kunt beoordelen aan de hand van de door ons gerealiseerde bouwwerken. Onder de knop 'Foto's ' vindt u hiervan dan ook veel foto's. Ze zijn ingedeeld naar 'Nieuwbouw', 'Verbouw' en 'Onderhoud'.

Wilt u zien waar we momenteel aan het bouwen zijn? Kijk dan onder de knop 'Actueel'.

Heeft u vragen of wilt u een geheel vrijblijvend eens kennismaken? Aarzel dan niet en bel of mail ons. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Tel.: 0599- 615313
Een bedrijfspresentatie vindt u hier: Bedrijfspresentatie Bolt Bouwbedrijf
Tip: Voor een geheel vrijblijvend en onpartijdig advies bij de aankoop van uw nieuwe woning zijn wij u graag van dienst. Zo koopt u in ieder geval geen kat in de zak.

Kwaliteit

Bolt Aannemersbedrijf staat garant voor kwaliteit. Kwaliteit in materialen en goed geschoolde medewerkers die deze materialen vervolgens vakkundig verwerken tot een onberispelijk eindresultaat. Natuurlijk horen daarbij ook een onberispelijke service en een uitstekende nazorg.

Als lid van Bouwend Nederland nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. Dit doen we o.a. door actief te zijn als leerbedrijf.

Bouwend Nederland creëert ruimte voor bouw- en infrabedrijven om economisch en maatschappelijk verantwoord bij te dragen aan een optimale ruimtelijke inrichting van Nederland.

Kernwaarden hierbij zijn o.a.: herkenbaarheid, transparantie, professionaliteit, slagvaardigheid, krachtig, betrouwbaar.

Specialiteiten
  • Architect
  • Dakkapellen