Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Hoefnagel Sprang Capelle in
Sprang-CapelleOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Hoefnagel Sprang Capelle
Hogevaart 125
5161PM Sprang-Capelle

tel: (0)416 332898
Welkom

Actueel

Op zoek naar een aannemer voor een groot- of kleinschalig bouwproject? Dan biedt Hoefnagel Totaalbouw uitkomst! Dit allround bouwbedrijf verzorgt al sinds 1930 uiteenlopende projecten, van de bouw van een kantoorpand of een complete nieuwbouwwijk tot en met de vervanging van een kozijn.
Bedrijven, (semi-)overheidsinstellingen en particulieren weten Hoefnagel Totaalbouw al jaren te vinden voor uiteenlopende projecten, zoals:

  • aanbouw en verbouwing van uw woning
  • renovatie
  • onderhoud
  • produceren, leveren en monteren van houten kozijnen
  • leveren van bouwmaterialen
  • vrije sector woningen, waaronder villa’s, bungalows etc.
  • projectontwikkeling
  • appartementen en seriematige woningbouw
  • utiliteitsbouw
Over ons

Totaalbouw

Hoefnagel Totaalbouw is een allround bouwbedrijf dat inmiddels meer dan tachtig jaar allerlei projecten verzorgt voor zowel bedrijven en (semi-) overheidsinstellingen als particulieren.

We zijn al jarenlang actief in de woning- en utiliteitsbouw, waarbij we graag de verantwoordelijkheid dragen voor de eerste fase van de projectontwikkeling tot en met de oplevering en de fase daarna. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor een verbouwing, renovatie of het onderhoud van uw pand en voor de productie en levering van onder andere bouwmaterialen, kozijnen, deuren, ramen en dakkapellen.
Verder houdt ‘totaalbouw’ in dat we u als koper of huurder al meteen kunnen adviseren vanaf het moment dat u in de showroom kennismaakt met de diversiteit aan mogelijkheden binnen onze bouwprojecten.

Alles in eigen huis

Behalve over een showroom beschikt Hoefnagel Totaalbouw over een eigen magazijn, een werkplaats, een materieeldienst en een compleet team van deskundige en ervaren specialisten zoals timmermannen, tegelzetters, metselaars, metaalbewerkers, kraanmachinisten, onderhoudsmedewerkers en maatvoerders.
Omdat we de productie en voorraad voor een groot deel in eigen huis hebben, kunnen we onze klanten telkens weer op maat bedienen in een kort tijdsbestek. Daarbij kan het gaan om een grootschalig project zoals de ontwikkeling van een volledig nieuwbouwplan, maar bijvoorbeeld ook om de renovatie van een woning, de plaatsing van een kozijn of de levering van bouwmaterialen.

Familiebedrijf

Het familiebedrijf Hoefnagel, dat in 1930 werd opgericht, wordt tegenwoordig geleid door de tweede generatie en bestaat uit een team van tientallen vaste medewerkers. Inmiddels kunnen we stellen dat het bedrijf, zeker in de regio Midden-Brabant, is uitgegroeid tot een begrip; buiten de gemeenten Waalwijk en Loon op Zand is Hoefnagel Totaalbouw onder meer actief in de regio’s Tilburg, Breda, ’s-Hertogenbosch en Gorinchem.

Al vanaf de oprichting zijn we gevestigd aan de Hogevaart in Sprang-Capelle, waar ons kantoor, de werkplaats en het magazijn nog altijd te vinden zijn. In Kaatsheuvel laten we u in de showroom van Hoefnagel Totaalbouw graag kennismaken met onze projecten. Hoewel we kunnen bouwen op een schat aan ervaring, gaan we uiteraard niet voorbij aan de voortdurend veranderende eisen en omstandigheden in de bouwsector.

Projectontwikkeling

Hoefnagel Totaalbouw ontwikkelt uiteenlopende projecten, variërend van woning- tot en met utiliteitsbouw. We zetten niet alleen zelfstandig projecten op, maar ook voor bijvoorbeeld bedrijven of particulieren die opdracht hebben gegeven voor de bouw van een bedrijfspand of vrijstaande woning zijn wij de partij die voor u van A-Z alles kan verzorgen.

Utiliteitsbouw

Op het gebied van utiliteitsbouw heeft Hoefnagel Totaalbouw ruime ervaring met de ontwikkeling en bouw van onder meer verpleeghuizen, schoolgebouwen, kantoorpanden, bedrijfsruimten, fabriekshallen en multifunctionele accommodaties.

Woningbouw

Ook in de woningbouw is Hoefnagel Totaalbouw al jarenlang actief: in opdracht van bijvoorbeeld gemeentes, woningcorporaties en projectontwikkelaars ontwikkelen en bouwen we complete nieuwbouwwijken, maar verzorgen we ook projecten op kleinere schaal.

Verbouwingen, renovaties en onderhoud

Niet alleen voor nieuwbouwprojecten kunt u een beroep doen op Hoefnagel Totaalbouw, maar ook voor verbouwingen, renovaties én het onderhoud van privé-, bedrijfs- en overheidspanden. Vanzelfsprekend kunt u ons eveneens inschakelen wanneer het gaat om een pand dat niet door Hoefnagel Totaalbouw is gebouwd.


Vrije sector

Hoefnagel Totaalbouw is eveneens actief in de vrije sector: we verzorgen onder meer de bouw van twee-onder-een-kapwoningen, bungalows, villa’s en andere vrijstaande woningen.


Productie en levering

Wij beschikken over een eigen productieproces van kozijnen, bouwmaterialen en staal. Daarnaast hebben we ook een materieeldienst.