Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Lahuis BV in
SmildeOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Lahuis BV
Rijksweg 102
9422 CH Smilde

tel: 0592-459058
Welkom bij aannemersbedrijf Lahuis BV

Aannemersbedrijf Lahuis BV is een bouwbedrijf dat al ruim 75 jaar werkzaam is op het gebied van de burgerlijke- en utiliteitsbouw. Voor zowel bedrijven als particulieren zijn wij een betrouwbare partner voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. Duidelijkheid, zorgvuldigheid en kwaliteit zijn kernwoorden binnen ons bedrijf en door vanaf het eerste gesprek actief met u mee te denken zorgen wij ervoor dat het uiteindelijke eindresultaat zeker aan uw verwachtingen voldoet!

Geheel volgens de eisen van BouwGarant kunt u van ons gedegen en gedetailleerde offertes verwachten en wanneer u dat wenst kunnen de werkzaamheden onder de VerBOUWgarantie uit worden uitgevoerd. (www.verbouwgarantie.nl).