Aannemersbedrijf
Bouwcombinatie Goessens BV in
SchinnenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Bouwcombinatie Goessens BV
Veeweg 5
6365 CV Schinnen

tel: 046 4432141
ONZE ORGANISATIE

Met meer dan 40 jaar ervaring weet Bouwcomb. Goessens B.V. Schinnen (Limburg) professioneel in te spelen op uw eisen, wensen en behoeften. Wij bouwen wat haalbaar is. Maatwerk in combinatie met een integrale aanpak en korte lijnen is onze kracht.

Samen met u vinden we de beste oplossing, gebaseerd op expertise en vakmanschap. Tal van grote en kleine projecten in de regio kwamen tot stand dankzij de gemotiveerde inzet van onze goedgeschoolde vakmensen. Specialistenwerk. Want een goede beoordeling van de werkomvang en een adequate planning bepalen zijn bepalend voor de kosten.

Wij beschikken binnen ons bedrijf over diverse disciplines waardoor wij in staat zijn vrijwel direct in te spelen op uw behoeften. Diverse van onze opdrachtgevers hanteren het KWH-label waardoor kwaliteit en efficiëntie gewaarborgd zijn. Tevens zijn er al diverse opdrachtgevers die aangeven welke duurzame kwaliteit zij wensen met het oog op duurzaam bouwen. Hierbij kunnen wij u als opdrachtgever natuurlijk in adviseren. Duurzaam bouwen is niet alleen te kiezen voor het milieu en of energie besparingen maar tevens ook het welzijn van mensen en kostenefficiëntie.
Ook veiligheid en welzijn van ons personeel staat hoog in het vaandel, we zijn ook VCA ** gecertificeerd.

Onze bedrijfscultuur is gericht op duurzame samenwerking. Voor ons betekent dat direct en open communiceren, met respect en begrip, maar ook eerlijk en kritisch. Productieve samenwerking brengt alle partijen in een win-win situa­tie.