Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Van Dinther in
SchaijkOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Van Dinther
Runstraat 65
5374 AB Schaijk

tel: 0486-461851
Aannemersbedrijf Van Dinther

Aannemersbedrijf Van Dinther is een gezond en hoogwaardig bouwbedrijf. Wij werken overwegend met eigen personeel en houden de kwaliteit zo bewust in eigen hand.

Met veertig jaar ervaring in onder meer utiliteitbouw, renovatie, restauratie en luxe woningbouw, kunnen wij u alle expertise en vakmanschap bieden om uw wensen te verwezenlijken.

De Visie van Aannemersbedrijf Van Dinther

Kwaliteit is geen toeval. Aan vakmanschap moet continu geschaafd worden. Pas dan is er sprake van duurzaam bouwen. Onze opdrachtgevers zijn zuinig op hun bezit en ambitieus in hun dromen. Wij zorgen er daarom voor dat we alle vaklieden in dienst hebben die nodig zijn om aan die hoge eisen te kunnen voldoen. De keren dat wij werk uitbesteden, dan is dat aan onderaannemers die zich in het verleden op een goede manier hebben bewezen. Onze projectleiders, uitvoerders, timmerlieden, metselaars, steigerbouwers en voegers houden elkaar scherp en borgen vakmanschap en kennis zo ook voor de toekomst.

Profiel van Aannemersbedrijf Van Dinther

Aannemersbedrijf Van Dinther kan bogen op veertig jaar ervaring in gespecialiseerde bouw. Ons familiebedrijf werd in 1966 opgericht door Harry van Dinther, die in 2006 zijn zoon Dré alleen de touwtjes in handen gaf.

Ambachtelijke vaardigheden combineren we met kennis van de laatste bouwtechnieken. Zo kunnen we ook moderne bouwprojecten realiseren die voorzien zijn van de laatste technologische oplossingen.

Aannemersbedrijf Van Dinther b.v. heeft een brede vaste klantenkring, die bestaat uit (semi)overheidsinstellingen, het bedrijfsleven en het hogere segment van de particuliere opdrachtgevers.

Om kwaliteit te kunnen blijven garanderen werken wij met eigen, goed opgeleide medewerkers die hun vak tot in de puntjes in de vingers hebben.

Historie van Aannemersbedrijf Van Dinther

Toen Harry van Dinther in 1966 ons bouwbedrijf oprichtte, startte hij vanwege zijn eigen achtergrond in de agrarische sector. Snel vond hij zijn weg bij grote professionele opdrachtgevers. Zorgvuldig bouwde hij het bedrijf op. Veel opdrachtgevers bleven terugkomen en waardeerden het vakmanschap van onze mensen. Vanaf de oprichting investeren we in de kennis en vaardigheden van ons personeel. Het familiebedrijf groeide uit tot een professioneel geleid bedrijf, waar 60 mensen werken aan een breed scala bouwopdrachten. Onze opdrachtgevers leggen sinds jaar en dag de lat hoog. Bijvoorbeeld voor de restauratie van een oude kerk of bouw van een luxe villa willen zij niets aan het toeval overlaten. En zo komen onze klanten al veertig jaar terecht bij Aannemersbedrijf Van Dinther.