Aannemersbedrijf
Doorewaard & Zn Aannemersbedrijf in
RotterdamOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Doorewaard & Zn Aannemersbedrijf
Waalhaven O.z. 45
3087BM Rotterdam

tel: 010-4952654
Doorewaard & Zn Aannemersbedrijf is een bedrijf dat ruim 45 jaar bouw en verbouw ervaring heeft. Wij opereren vanuit de havenstad van Nederland, Rotterdam. Totaal beschikken we over circa 10 enthousiaste, vakkundige medewerkers. Firma Doorewaard & Zn werkt zowel regionaal als landelijk aan renovatieopdrachten, onderhoud en verbouwingswerkzaamheden alsmede cv,- en loodgieterswerk, waar hoge kwaliteit en goed samenspel hoog in het vaandel staan.

Tevens vindt kleinschalige nieuwbouw plaats. In de loop der jaren is een hechte klantenkring opgebouwd, bestaande uit bedrijven of instellingen met diverse vestigingen op meerdere locaties, maar ook particulieren, die model staan voor de hoge graad aan perfectie en het allround vakmanschap van Doorewaard & Zn Aannemersbedrijf.

Vandaar dat er wordt gekozen voor de juiste spelers die stuk voor stuk als vakman te boek staan.