Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Van Omme & De Groot in
RotterdamOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Van Omme & De Groot
Heemraadssingel 223
3023CD Rotterdam

tel: 010-4775811
Van Omme & De Groot: projectontwikkelaars en bouwers uit Rotterdam

Graag stellen wij ons aan u voor

Wij zijn Van Omme & De Groot, projectontwikkelaars en bouwers gevestigd in Rotterdam. Wij ontwikkelen en bouwen. Wij renoveren en doen onderhoud. Utiliteitsbouw. Projectmatige woningbouw. Centrumlocaties. Nu zijn er wel meer bedrijven die dat doen. Wat ons zo bijzonder maakt? In de eerste plaats zijn we één van de weinig overgebleven familiebedrijven in de bouw. Maar dat verklaart nog steeds niet dat we al ruim 90 jaar doen wat we doen. Met succes. Waar zit ‘m dat in?

Geen woorden, maar daden

Keihard bikkelen zit ons in het bloed. Geen woorden, maar daden. De Rotterdamse mentaliteit dus. Plus een beetje geluk. Want wie kampioen wil worden, heeft ook geluk nodig. Dat dwing je af, maar moet je ook gegund worden.

Betrokken

Dat gunnen, dat doen opdrachtgevers niet zomaar. Natuurlijk moeten we daarvoor in de eerste plaats kwaliteit leveren. Maar ook betrokken zijn. En dat zijn we. Bij het werk en bij onze opdrachtgever. En ook bij de zaak en de collega’s. Bij ons werken hoogopgeleide jonge talenten samen met ervaren deskundigen die zich sinds jaar en dag met hart en ziel inzetten voor de onderneming. Soms al twintig, dertig jaar.

Met de vuist op tafel

Directheid. Nog zo´n eigenschap die ons kenmerkt. We zeggen waar het op staat en slaan zo nodig met de vuist op tafel. Zodat iedereen weet waar hij aan toe is. Wel zo duidelijk. Daar houden wij van. Net als van korte lijnen. Met u als opdrachtgever, met onze leveranciers, maar ook binnen ons bedrijf, tussen de collega´s onderling. De deur staat altijd open.

Passie voor het vak

Onze mensen hebben passie voor het vak. Logisch, zou je zeggen. Maar bij Van Omme & De Groot zijn we echt verslaafd. “De spanning, het bezig zijn met het creëren van zaken en gebouwen. Het spel, de adrenaline, die zijn fantastisch. Net een wedstrijd. Als je als eerste over de finish komt, geeft dat een heerlijk gevoel”, aldus directeur Guus de Groot.

Veel verantwoordelijkheid voor jonge honden

Hiërarchie komt niet voor in ons woordenboek. Jonge mensen krijgen bij ons veel verantwoordelijkheid en een breed takenpakket. We gooien ze in het diepe. Als ze ondersteuning nodig hebben, doen ze een beroep op de oude rotten van de firma. Ze mogen fouten maken. Daar worden ze alleen maar beter van. Maar uiteraard nooit ten koste van uw project.

Financiële degelijkheid

Last but not least: onze financiële huishouding. Op dat gebied kun je ons gewoon degelijk noemen. We geven geen geld uit aan dingen die we graag willen, alleen aan zaken die écht nodig zijn. Gebouwen, materieel en voertuigen hebben we in eigendom. Geen huur of lease. Daardoor hebben we een stevig financieel fundament. Al bijna honderd jaar.

Kortom: een degelijk, betrokken, financieel sterke organisatie met loyale, ervaren werknemers die allemaal één grote liefde hebben: de bouw. Wij willen. Wij kunnen. Wij doen.

Hoe we dit allemaal doen? Lees meer over onze werkwijze.

Specialiteiten
 • Badkamer
 • Gevelrenovatie
 • Keuken
 • Appartementen
 • Badkamers
 • Bedrijfspanden
 • Deuren
 • Kantoor
 • Keukens
 • Maatwerk
 • Vloeren
 • Woningen