Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf R vd Sluis BV in
RodenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf R vd Sluis BV
Dwazziewegen 11
9301ZR Roden

tel: 050-5018028
Allround bouwbedrijf

Welkom bij Aannemersbedrijf R vd Sluis BV, een allround bouwbedrijf uit Roden dat u met verschillende werkzaamheden van dienst kan zijn. Ongeacht welke werkzaamheden wij voor u uitvoeren, ze hebben allemaal tenminste één ding gemeen: vakmanschap. Om u een goede indruk te geven van wat wij allemaal voor u kunnen betekenen, hebben wij onze diensten voor u op een rijtje gezet.

Nieuwbouw

Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt voeren wij nieuwbouw projecten uit. Wij bieden u hierbij een volledige service aan, want wij kunnen de nieuwbouw voor u ontwerpen, de bouwaanvraag indienen en zorgen dat de nieuwbouw wordt gerealiseerd. Samen met u streven we altijd naar een mooi en maximaal eindresultaat.

Onderhoud

Ondanks dat er tegenwoordig veel gewerkt wordt met onderhoudsarme producten, blijft het toch nodig om onderhoud te plegen aan woningen, kantoren en bedrijfspanden. Wij vervangen bijvoorbeeld regelmatig kozijnen, deuren, dakpannen, goten en voegwerk en doen dit voor de particuliere en zakelijke markt als ook voor woningstichtingen en verenigingen van eigenaren.

Aanbouw - verbouw

Wilt u uw bestaande woning een ander uiterlijk geven of is de woning inmiddels te klein geworden, dan kunnen wij u ook hierover adviseren. Er zijn vaak vele mogelijkheden om uw wensen te realiseren. Een dakkapel, tuinkamer, of het doorbreken van een muur zijn enkele voorbeelden.

Renovatie - restauratie

Monumentale en gedateerde panden kunnen wij enerzijds restaureren naar de oorspronkelijke staat of anderzijds renoveren zodat het voldoet aan de uitstraling en eisen van vandaag de dag.

Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Specialiteiten

##Diensten


Vakkundigheid, zorgvuldigheid en klanttevredenheid. Dat zijn belangrijke pijlers bij het uitvoeren van onze diensten. Klantgericht werken staat centraal als wij voor u bouwen en u helpen tijdens het gehele bouwtraject.

R vd Sluis BV Bouwbedrijf is een allround bouwbedrijf en heel veelzijdig in haar dienstverlening. Grofweg zijn onze diensten te verdelen in de volgende zes categorieën:

  • Nieuwbouw
  • Onderhoud
  • Aanbouw en verbouw
  • Renovatie en restauratie
Ongeacht waarvoor u ons inschakelt, wij hebben altijd vakkundigheid, zorgvuldigheid en klanttevredenheid voorop staan.