Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Heimensen BV in
PuttenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Heimensen BV
Handelsweg 26/28
3881LS Putten

tel: 0341-356142
Bouwen met betrokken mensen

Aannemersbedrijf Heimensen BV werd in 1978 opgericht door de gebroeders Heimensen uit Putten. In 2001 is het bedrijf overgenomen door de Noordersluis Bouwgroep. De Noordersluis Bouwgroep met vestigingen in Lelystad, Putten en Nijverdal is actief in ontwikkelen, bouwen en specialisaties.

Duurzame relaties met opdrachtgevers, onderaannemers, leveranciers en medewerkers vinden wij belangrijk. Ons beleid en onze bedrijfscultuur zijn gericht op het continueren van deze samenwerking.
Wij streven naar een prettige werkomgeving waarin een informele cultuur is gekoppeld aan de vereiste zakelijkheid om samen doelen te realiseren.

Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke rol en verantwoordelijkheid naar de partijen bij onze activiteiten. Veilige en gezonde arbeidsomstandigheden voor onze medewerkers en een zo minimaal mogelijke belasting voor het milieu geven we prioriteit.

Aannemersbedrijf Heimensen BV realiseert een omzet van circa € 9 miljoen voor professionele opdrachtgevers zoals woningbouwverenigingen, ontwikkelaars, beleggers en bedrijven, maar ook voor particuliere opdrachtgevers.

Aannemersbedrijf Heimensen BV is actief in bouwen en specialisaties. De bouwactiviteiten gaan van kleine reparaties tot de nieuwbouw, onderhoud en renovatie van woning- en utiliteitsbouw. De specialisaties bestaan uit het produceren van kozijnen, ramen en deuren, maar ook prefab elementen en interieur. Wij willen ons graag onderscheiden door ook tijdens de ontwerp- en uitwerking van een project onze opdrachtgevers te adviseren.

BOUWEN

Aannemersbedrijf Heimensen BV werkt graag met betrokken mensen. Onze opdrachtgevers bevinden zich grotendeels in het midden van het land. Wij willen ons graag onderscheiden door ook tijdens de ontwerp- en uitwerking van een project onze opdrachtgevers te adviseren. Hierbij valt te denken aan advies bouwmethodiek, gefaseerde prijsvorming en planningen. Binnen onze organisatie zijn wij actief in de woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie en klantenwerk & onderhoud.

Woningbouw

Wij realiseren seriematige woningbouw voor professionele opdrachtgevers zoals woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars en beleggers. Ook bouwen wij graag voor een particuliere opdrachtgever zijn woning. Wij realiseren per jaar tussen de 25 en 50 woningen.

Utiliteitsbouw

Wij realiseren utiliteitsbouw voor professionele opdrachtgevers en zakelijke opdrachtgevers. Vaak bestaan onze utiliteitsbouwprojecten uit een combinatie van nieuwbouw en renovatie. Wij besteden veel aandacht aan het werken in een productieve omgeving.

Renovatie

Aannemersbedrijf Heimensen BV is actief in het renoveren voor professionele opdrachtgevers zoals woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars en beleggers. Veelal bestaan de projecten uit het renoveren van keukens, badkamers, toiletten en/ of gevelkozijnen. Wij staan garant voor een bewonersvriendelijke aanpak en besteden veel aandacht aan het werken in een woonomgeving.

Klantenwerk & Onderhoud

Wij verrichten in onze regio veel klantenwerk & onderhoud voor professionele opdrachtgevers, zakelijke opdrachtgevers en particulieren. Hierbij valt te denken aan kleine reparaties bij particulieren en zakelijke opdrachtgevers maar ook bijvoorbeeld doorlopend mutatie onderhoud voor professionele opdrachtgevers.

Specialiteiten
  • Meubeltimmerwerk / binnentimmerwerk
  • Houtbewerking