Aannemersbedrijf
Klussenbedrijf Arthur Schalk in
PrinsenbeekOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Klussenbedrijf Arthur Schalk
Rode Baan 11
4841 BZ Prinsenbeek

tel: 06 13096689
Klussenbedrijf Arthur Schalk, een betrouwbaar adres voor al uw klussen in en rond het huis. Ook voor ondernemingen in de regio al jaren de beste keus voor onderhoud, renovatie en verbouw.

Ons klantenbestand komt uit Prinsenbeek en omgeving. Wij maken geen reclame, goede referenties en ‘mond-op-mond’ reclame zorgt ervoor dat dit niet nodig is.

Klussenbedrijf Arthur Schalk is gevestigd in Prinsenbeek en is in 2004 opgericht door Arthur Schalk.

Vakmanschap, kwaliteit, goede service en advisering hebben wij hoog in ons vaandel staan.

Wij zijn aangesloten bij de VLOK, de vereniging van klusbedrijven. Dit betekent de zekerheid van garantie: mocht er onverhoopt een probleem ontstaan dan zorgen wij ervoor, dat deze snel verholpen wordt.

Klussenbedrijf Arthur Schalk is gespecialiseerd in onderhoud, renovatie en verbouwingen. Of het nu om uw huis gaat, uw bedrijf, een project, wij doen dit graag voor u!

U bent bij ons aan het juiste adres voor alle voorkomende werkzaamheden als: keukens, badkamers, timmerwerk, schilderen (binnen en buiten), kozijnen zetten, stucen, metselen, spachtelputzen, vloeren leggen, wanden zetten, dakkapellen maken, schoorstenen renoveren, electra, loodgieterswerkzaamheden, zolders verbouwen, aanbouw van o.a. kantoorruimten, garages, serres en speelkamers.

Omdat wij in deze werkzaamheden gespecialiseerd zijn heeft dit als voordeel voor particuliere verbouwingen en voor renovatie/uitbouw van bedrijven dat u geen verschillende bedrijven hoeft in te schakelen. Alle werkzaamheden worden door Klussenbedrijf Arthur Schalk betrouwbaar en vakkundig uitgevoerd.