Aannemersbedrijf
Arma Infra Aannemersbedrijf Civiele Techniek en groenvoorzie in
Ouderkerk aan den IJsselOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Arma Infra Aannemersbedrijf Civiele Techniek en groenvoorzie
IJsseldijk West 108
2935 AR Ouderkerk aan den IJssel

tel: 0180-684566
Arma Infra BV is een resultaatgerichte onderneming met interessante ambities. Ons bedrijf is opgericht in 2003, en gevestigd in Ouderkerk aan den IJssel. Ons werkgebied bestrijkt het hele land, maar voornamelijk West-Nederland.

Arma Infra BV is actief in de civiele techniek, cultuurtechniek en groenvoorzieningen. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd voor (hoofd) aannemers, bedrijven, overheidsinstellingen, particulieren, recreatieschappen en waterschappen.

Wij zijn flexibel en daadkrachtig ingesteld en streven naar een correcte bedrijfsvoering. In onze organisatie is een kwaliteitsmanagement systeem geïntegreerd dat voldoet aan de norm NEN-EN-ISO 9001:2008 en VCA**2008/05.

Doelstellingen van Arma Infra BV zijn het waarborgen van continuïteit en het vorm geven aan ambities. Opdrachtgevers en personeel spelen hierbij de belangrijkste rol.

Om deze partijen naar tevredenheid van dienst te zijn besteden wij aandacht aan arbeidsomstandigheden, financieel aantrekkelijke aanbiedingen, kwaliteit, milieu en nazorg.

Op het moment realiseert Arma Infra BV dit door de positieve inzet van ca. 10 gemotiveerde medewerkers. Zij worden ondersteund door specifieke handgereedschappen , hulpmiddelen en een machinepark wat bestaat uit diverse soorten hydraulische machines en tractoren met aanbouwwerktuigen.

Specialiteiten
  • Hekwerk
  • Infrastructuur
  • Water