Aannemersbedrijf
Koelen Bouw Oss BV in
OssOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Koelen Bouw Oss BV
Galliersweg 10
5349AT Oss

tel: 0412-625217
Bedrijfsprofiel

Doeltreffend werken met een financieel gezond bedrijf.

De doeltreffendheid van de organisatorische opzet wordt bij Koelen Bouw in sterke mate bevorderd door de korte en efficiente communicatielijnen die met bouwdirektie en opdrachtgever worden onderhouden.
De doorzichtige organisatiestructuur draagt bij aan de accuratesse en flexibiliteit.
Ons bedrijf kenmerkt zich dan ook als een dynamisch bouwbedrijf dat, door verscheidenheid aan klanten met specifieke opdrachten, veel belang hecht aan kwaliteit en flexibele bouwmethoden, waarbij wij de opdrachtgever ter wille zijn met optimale betrokkenheid en know-how.
De organisatie en structuur van ons bedrijf is gewend aan het uitvoeren van werken in bouwteamverband, met jarenlange ervaring in het bouwen en verbouwen van scholen, praktijk-ruimten, bedrijfspanden, kantoren en woningen welke qua eisen (EPN, bouwbesluit, duurzame bouwmethoden en functionaliteit) uitstekend passen in onze moderne tijd.

Specialiteiten
  • Utiliteitsbouw:
  • Particuliere woningbouw:
  • Projektmatige woningbouw:
  • Bedrijfshuisvesting: