Aannemersbedrijf
De Aandacht Bouwcoöperatie in
OosterbeekOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
De Aandacht Bouwcoöperatie
Vogelweg 10
6862GH Oosterbeek

tel: 026-3895723
Aankoop- en verbouwingsadvies:

Wilt u een woning aankopen en zou u graag een advies willen hebben over de verbouwingsmogelijkheden en de daaraan verbonden kosten? Of wilt u gaan verbouwen maar kunt u de mogelijkheden en consequenties niet overzien? Bij De Aandacht bieden wij u een helder inzicht voor een standaard tarief van €100,-- incl. BTW zonder verdere verplichtingen. En mocht u ons, na een uiteraard kosteloze offerte, de opdracht gunnen dan krijgt u dit bedrag direct retour.

Nieuwbouw:

Een nieuwe woning bouwen of een nieuw bijgebouw? Of we het nu hebben over traditionele nieuwbouw of een bouwwerk op maat, De Aandacht heeft in de loop der jaren al de nodige mooie projecten gerealiseerd.

Verbouw:

Een uitbreiding van de woning of complete interne verbouwing? Daar komt het specialisme van de Aandacht prima tot z’n recht. Talloze particulieren en bedrijven gingen u voor. Wij verbouwden inmiddels honderden woningen van alle mogelijke bouwjaren. En wanneer de woning vooroorlogs is dan gaat ons bouwhart nog sneller kloppen. Uit onze eigen timmerwerkplaats komen dan speciale kozijnen houtprofielen en lijsten naar oud voorbeeld en met liefde voor het vak.

Installatiewerk:

Traditioneel zal een aannemer al gauw een extern installatiebedrijf inhuren voor het doen aanleggen van gas water en cv. Bij De Aandacht doen we dat liever in eigen beheer. Van het vervangen van een wasmachinekraan tot het aanleggen van een complete CV installatie bent u bij de Aandacht aan het juiste adres.

Dak en Zinkwerk:

Goot lek of een plat dak aan vervanging toe? We zijn volledig ingericht om passende en kwalitatieve oplossingen te bieden. Ook de vervanging van hemelwaterafvoeren of het oplossen van rioleringsproblemen gaan ons goed af. En bij heel veel woningen hebben wij het pannen dak hersteld of geheel of gedeeltelijk vervangen.

Schilder en stucwerk:

Onze schilders zijn ervaren en werken met Duitse Gründlichkeit of Down Under tempo, e.e.a. afhankelijk van uw voorkeur. Deuren, dakkapellen en complete gebouwen, er zijn al heel wat vierkante meters gemaakt. Ook voor behang en sauswerk kunt u een beroep op hen doen. Uw pleisterwerk aan vervanging toe of uw schoonmetselwerk zat? Onze stukadoor draai daar wel z’n hand voor om. En u weet toch dat het lage btw tarief doorgaans van toepassing is hiervoor…

Glas en Isolatiewerk:

Ruitbreuk of uw geïsoleerde ruiten van binnen beslagen? Één belletje en we staan bij u op de stoep om de eerste hulp te verlenen of de maat op te nemen voor een nieuwe ruit. Toe aan een grondige isolatie van uw woning door toepassing van dubbel glas of isolatie van uw dak, wanden en/of vloer? Graag helpen wij u aan een lagere energierekening én kunnen wij u adviseren over de vele mogelijkheden op het gebied van lage btw toepassing en het aanvragen van subsidies hiervoor.

Storing en Onderhoud:

Veel aannemers hebben geen tijd meer voor de kleine storingsklussen. Bij De Aandacht halen we daar onze neus niet voor op. Elke probleem verdient aandacht om opgelost te worden. Wij hanteren wel een minimum tarief van één uur.

Speciale projecten:

Met speciale projecten zijn wij groot geworden. Al sinds het prille begin werken wij o.a. voor kunstenaars bij het plaatsen van objecten door het hele land. Een van de meeste recente opdrachten voerden wij uit voor de Stichting de Gelderse Roos met de realisatie van het beziningsmonument “De Keerkring” in Wolfheze.

Verder plaatsten wij o.a. voetbalkooien in Rotterdam, kunst langs de Betuweroute en was het maken van een klassiek zinken Roevedak op Schiermonnikoog voor ons net een vakantie.