Aannemersbedrijf
Jos Mevis Interieur - Timmerbedrijf in
OirsbeekOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Jos Mevis Interieur - Timmerbedrijf
Vaart 12
6438 AD Oirsbeek

tel: 046 4423180
Het bedrijf

Mijn naam is Jos Mevis en ben een gedreven vakman met meer dan 25 jaar ervaring. Van mijn hobby heb ik mijn beroep gemaakt: een klein professioneel interieur & timmerbedrijf waarbinnen zeer hoogwaardige producten in zijn geheel worden geproduceerd. Dus u heeft te maken met een vakman die door passie is gedreven; geen enkel product wordt via de handel uit grote fabrieken betrokken.
Ik sta 100% garant voor mijn product en probeer altijd de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren op basis van een realistische prijs.


Het beconcurreren van elkaar op enkel de prijs, daar doe ik niet aan mee! Vaak blijkt goedkoop duurkoop te zijn. Ik kies liever voor kwaliteit en zal ervoor zorgen dat u als klant tevreden bent met het aangeschafte product. De vreugde van een lage prijs gaat snel voorbij, indien het geleverde product niet aan alle wensen blijkt te voldoen. Ik garandeer u de vreugde van een goed product voor vele jaren.


Bij mij zijn advies en uitvoering - van begin tot eind - in een hand. Er worden geen werkzaamheden aan derden uitbesteed, alle werkzaamheden voer ik zelf uit. Dat is voor een klant prettig, want op deze manier komen er geen vreemden over de vloer. Via mond tot mond reclame verkrijg ik reeds 15 jaar ruim 75% van mijn werk.


U kunt op deze website diverse voorbeelden zien van geleverde producten. Ik lever prima vakwerk en werk enkel met duurzame en kwalitatief goede producten. Het spreekt voor zich dat u garantie krijgt op geleverde producten. Een mooie showroom heb ik niet, maar mijn klanten laten heel graag mijn werk aan derden zien en vertellen met volle overtuiging hoe trots ze zijn op het door mij gemaakte timmerwerk.


Ik lever 95% van mijn kozijnen reeds 3x gegrond en afgelakt. Het is dus absoluut niet nodig om nog eens veel geld uit te geven aan een schilder, die alles moet schuren, gronden en aflakken. Bovendien is de helft van het kozijn, deur of raam niet meer bereikbaar voor de schilder en heeft het hout op die plaatsen onvoldoende bescherming. Slechts 2x gronden zonder schuurwerk is natuurlijk voor de aankoop van de kozijnen voordeliger, echter voor een klant gelden uiteraard alle kosten. Maar nog veel belangrijker is de duurzaamheid op de lange termijn.


Werkzaamheden


- Luxe voordeuren

- Achterdeuren en dubbele tuindeuren

- Kozijnen en draai - klepramen

- Hefschuifpuien

- Erker kozijnen

- Garage poorten

- Meubels van massief hout

- Meubels van gelakte MDF

- Houten sokkels

- Alles wat je van hout kunt maken


Verder kan ik het volgende verzorgen


- Leveren en plaatsen van dubbel glas

- Glas in lood tussen dubbelglas

- Hardstenen dorpels en raamdorpels

- Houten of natuurstenen vensterbanken

- RVS buisgrepen

- Leveren van luxe RVS deurbeslag

- Leveren hang - en sluitwerk