Aannemersbedrijf
Maasbouw Aannemersbedrijf BV in
NuenenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Maasbouw Aannemersbedrijf BV
Sellesakker 2
5674WE Nuenen

tel: 040-2838212
Maasbouw Aannemersbedrijf BV heeft een volwaardig dienstenpakket om van kavel tot bouw uw droomhuis te realiseren. Bovendien houdt de zorg niet op bij turn-key aflevering, want persoonlijke begeleiding en nazorg staan hoog in het vaandel bij Maasbouw. De sleutel tot succes is de persoonlijke aandacht die u krijgt. In het eerste gesprek zult u al merken dat u alles in vertrouwde handen kunt geven. Meer dan 30 jaar ervaring, vele huizen om door een ringetje te halen en tevreden klanten gingen u voor.

En afspraak is afspraak! U krijgt de kwaliteit die is afgesproken. Uw huis wordt binnen de gestelde prijs en voor de afgesproken prijs opgeleverd.
Het ontwerp van de architect wordt geheel volgens uw wensen vertaald in een goed doortimmerd realisatieplan. Voor de uitvoering worden de beste vakmensen ingezet, die al jaren kwalitatief hoogstaand werk voor Maasbouw leveren. Iedere stap op weg naar uw ideale huis wordt nauwkeurig met u besproken. U bent op ieder moment van alles op de hoogte. Het persoonlijke en directe contact met u is een heel belangrijk aspect van het dienstenpakket. Ook wanneer u uw eerste schreden in uw nieuwe huis heeft gezet blijft Maasbouw nazorg verlenen.