Aannemersbedrijf
Van Wijk Aannemersbedrijf Nieuwegein BV in
NieuwegeinOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Van Wijk Aannemersbedrijf Nieuwegein BV
Vuilcop 3
3439LS Nieuwegein

tel: 030-6061555
Van Wijk Aannemersbedrijf Nieuwegein BV is een aannemersbedrijf met een breed dienstenpakket in grond-, weg- en waterbouw. Ons familiebedrijf kent een rijke historie en is uitgegroeid tot expert in grondverzetwerkzaamheden, rioolaanleg en wegenbouw. Ook zijn wij thuis in cultuur- en milieutechnische werken. Onze werkzaamheden hebben wij ondergebracht in de vijf divisies Civiel, Beton- en Waterbouw, Groen, Sloopwerk en Sanering en Verhuur . Bovendien breidt onze dienstverlening zich steeds verder uit met activiteiten als groenrecycling, biomassa, bronbemaling en projectontwikkeling. Tevens verhuren wij het materieel uit ons moderne machinepark voor de inzet bij werkzaamheden van derden.

Van Wijk Aannemersbedrijf Nieuwegein BV richt zich niet alleen op provinciale en gemeentelijke werken. Ook bedrijven, projectontwikkelaars, architecten en stedenbouwkundigen behoren tot onze kring van opdrachtgevers. Het grootste deel van onze werken voeren wij in aanneming uit. Tevens nemen wij deel aan innovatieve contractvormen als design & construct (D&C).

Van Wijk Aannemersbedrijf Nieuwegein BV: veelzijdige werken, grondig in aanpak.

Van Wijk Aannemersbedrijf Nieuwegein BV is een in Midden-Nederland opererend aannemingsbedrijf, dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van civieltechnische werken. Wij zijn in staat projecten integraal te realiseren: van ontwerp en aanleg tot onderhoud en renovatie. En uiteraard realiseren wij ook (deel)projecten vanuit een van onze vakgebieden.

Met ons moderne machinepark en onze vakkundige medewerkers zijn wij in staat zowel grootschalige, als kleinschalige werken uit te voeren, van A tot en met Z.

Wij zijn bekend met de bodemopbouw en waterproblematiek van Midden-Nederland. Onze expertise brengen wij dan ook het liefst zo vroeg mogelijk in bij een project, zodat wij samen met onze opdrachtgever de mogelijkheden voor de uitvoering kunnen doornemen.

Natuurlijk hebben wij oog voor de omgeving waarin wij werken. Wij streven ernaar om overlast voor de natuur en het milieu tot een minimum te beperken.

Naast civieltechnische werken, zijn wij ook specialist in beton- en waterbouwkundige werken, groenvoorziening, sloopwerk en sanering. Van Wijk Nieuwegein: veelzijdige werken, grondig in aanpak.