Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Nieboer in
NieuwegeinOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Nieboer
Reigersbek 26
3434 XJ Nieuwegein

tel: 030 6063383
Mogen wij ons even voorstellen,

Aannemersbedrijf Nieboer

Opgericht in 1986 door D.H. Nieboer. Wij zijn vol enthousiasme van start gegaan en inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming. Wij hebben onze diensten gericht op de particulieren klant. Na een aantal jaren zijn wij ons gaan richten op de verbouwing van woningen, in het bijzonder op het uitbouwen van de woning. Wij durven het hardop te zeggen.

"Wij zijn specialisten in het uitbouwen van uw Woning"

Wij kunnen ieder model uitbouw voor u bouwen en kunnen de tekeningen, constructie berekening en de gehele bouwaanvraag voor u verzorgen. Iedere bouw loopt continu door, zodat de bouw periode zo kort mogelijk wordt gehouden.

Wij verzorgen alles wat denkbaar is, Electra- stukadoorswerk- vloerverwarming- plavuizen- natuursteen- badkamers- keukens- metselwerk- loodgieterwerk- enz. Dus alles in één hand.

Elke verbouwing wordt contractueel geregeld onder de toepasselijkheid van de Algemene voorwaarden voor verbouwingen 1998 opgesteld door het N.V.O.B. en de vereniging eigen huis. De verbouwing wordt daarin ruim beschreven, u weet dus precies wat u van ons mag verwachten. Geen grappen achteraf dus.

Wij hopen dat u plezier heeft aan deze site en dat dit mag bijdragen in de keuze van uw aannemer.