Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf PBouw in
MilsbeekOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf PBouw
Bloemenstraat 40 B
6596 DV Milsbeek

tel: 06-53330655
Aannemersbedrijf PBouw is een landelijk opererend aannemingsbedrijf dat actief is op alle gebieden in de bouw te weten: verbouw, renovatie,onderhoud en onderkeldering.

In ons streven naar een hoogwaardig kwaliteitsproduct, beheersen wij het volledige traject van initiatief tot oplevering

Filosofie

Onze medewerkers zijn allen zeer goede vakmensen met plezier in hun werk. Het betreft een heel fijne groep mensen die allen zeer goed op elkaar zijn ingespeeld, wij hebben dan ook niet de intentie om groter te groeien. Wij werken niet met uitzendkrachten, daar wij kwaliteit zeer hoog in het vaandel hebben staan en deze ook willen kunnen garanderen. U zult van ons weinig advertenties aantreffen, wij maken veel gebruik van de mond-tot-mond reclame van onze klanten

Anders denken, anders doen.

Mijn ervaring is erg ruim (grote hoeveelheid technische kennis, op zowel bouwkundig, constructief als installatietechnisch gebied) en mijn zienswijze soms anders en kan projecten daarom op een heldere manier bekijken en begeleiden. Elk project is voor mij een nieuwe uitdaging.

Nieuwbouw is niet altijd de beste oplossing. Verbouwen kan niet alleen efficiënter, maar ook duurzamer zijn. Het zoeken naar nieuwe gebruiksmogelijkheden met bestaande elementen is ook voor Aannemersbedrijf PBouw een grote uitdaging. Maar ook het toepassen van de nieuwste technieken en materialen met behoud van karakteristieke waarden. Met liefde voor het bestaande en met oog voor het vernieuwende.

Op dit moment geeft de overheid op diverse energiebesparende maatregelen nog subsidie.

Actuele informatie vindt u op: www.meermetminder.nl.

Ook geldt in veel gevallen een tarief van 6% BTW voor de werkzaamheden van het isoleren, schilderen en stucadoren van de woning.
Actuele informatie hierover vindt u op de site van de Belastingdienst.

Bouwend Nederland is een slagvaardige, professionele organisatie die zich inzet voor een betere profilering van de branche en een passende maatschappelijke erkenning voor een sector die economisch en sociaal belangrijk is. De bouw bepaalt het gezicht van Nederland. Zij maakt wonen, werken, leren, recreëren, reizen, handel en vervoer mogelijk.