Aannemersbedrijf
Krimp BV Aannemersbedrijf in
MijdrechtOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Krimp BV Aannemersbedrijf
Ondernemingsweg 2
3641RZ Mijdrecht

tel: 0297-289230
Al meer dan 150 jaar zijn wij actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw en onderhoud van woningen en bedrijfspanden.

Krimp BV Aannemersbedrijf is gevestigd in de gemeente De Ronde Venen en kenmerkt zich door flexibiliteit, scherpe prijzen en een prettige samenwerking.

U kunt kennismaken met ons bedrijf door te klikken op één van de gewenste items aan de bovenkant van dit welkomstwoord.

Wij realiseren maandelijks nieuwe projecten en proberen de site zo actueel mogelijk te houden.

Het is dus zeker de moeite waard om onze site te blijven bezoeken.

Kwaliteit staat voorop bij Krimp BV Aannemersbedrijf Onze uitstekende dienstverlening, de persoonlijke aandacht voor elke klant en onze betrouwbare werkwijze zijn daarvoor het beste bewijs.

Al onze gemotiveerde medewerkers van Aannemersbedrijf Krimp B.V. staan graag voor u klaar. Al meer dan 150 jaar zijn wij actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw en onderhoud van woningen en bedrijfspanden.

In 1860 startte Johannes Krimp een timmer/ aannemersbedrijf gevestigd in Wilnis.

De tweede generatie Krimp, Gijsbertus, nam het bedrijf over in 1902 en vestigde zich in het pand aan de Herenweg 85 in Wilnis.

In 1947 neemt het derde lid van de generatie Krimp, in Wilnis het beste bekend als Gijs, het bedrijf over dat op dat moment is gevestigd aan de Herenweg 93 te Wilnis.

Door de modernisering in de bouw is het moeilijk om het bedrijf op die plaats in Wilnis te handhaven, aangezien er onvoldoende uitbreidingsmogelijkheden aanwezig zijn. Besloten wordt daarom om het bedrijf naar het industrieterrein van Mijdrecht te verplaatsen, hetgeen in 1979 een feit is.

Op dit moment wordt het bedrijf geleid door twee zoons van Louis Krimp. Krimp BV Aannemersbedrijf is lid van Bouwgarant. Dit keurmerk betekent dat wij voldoen aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap, betrouwbaarheid en bedrijfsvoering. Kortom, wij hebben alles in huis om uw bouwopdracht vakkundig uit te voeren en te begeleiden.

Specialiteiten

##Werkwijze


Stap 1: Kennismaking

Wil je gaan bouwen, verbouwen of renoveren en je zoekt een goede en betrouwbare aannemer. Iemand met kennis van zaken. Een vakman die de situatie juist inschat, met je meedenkt en oplossingen aandraagt. Een ondernemer die zich houdt aan afspraken en net -als jij- alleen tevreden is met een perfect eindresultaat. Aannemersbedrijf Krimp is zo'n aannemer.

Wij komen graag voor een eerste kennismaking bij je langs. We bespreken de wensen, bekijken de mogelijkheden en geven advies.

Stap 2: Maken van de offerte

Je wilt natuurlijk precies weten wat de kosten zullen zijn. Wij maken een gedetailleerde en volledige offerte. Hierin zijn ook de kosten van eventuele onderaannemers die we inschakelen opgenomen. Soms komen we nog een keer langs om alle maten nauwkeurig op te nemen of onze onderaannemers de exacte werkzaamheden te tonen. We laten weten wanneer we starten met de klus en hoelang we ermee bezig zijn. Ga je akkoord met de offerte? Dan gaan wij beginnen.

Stap 3: Starten

Voordat we daadwerkelijk op de bouwlocatie beginnen, hebben we al heel wat werk verricht! We kopen de juiste materialen in, treffen voorbereidingen en maken de uitvoeringsplanning inclusief onderaannemers. Ook stellen we een deskundig bouwteam samen, afgestemd op de specifieke werkzaamheden, en wordt de uitvoerder aangewezen. Hij is je aanspreekpunt gedurende het hele project.

Stap 4: Oplevering

Het werk is gereed. Het project wordt opgeleverd. We lopen samen het werk na en als je nog vragen of opmerkingen hebt, kun je die uiteraard kwijt. Als alles naar wens is afgerond ontvang je de laatste afrekening met hierop de kosten van eventueel meer-en minderwerk.

 • Dakbedekking
 • Dakkapel
 • Dakwerk
 • Isolatie
 • Kozijnen
 • Rolluiken
 • Serre
 • Architect
 • Bedrijfspanden
 • Deuren
 • Garage
 • Inbraakpreventie
 • Kunststof kozijnen
 • Timmerfabriek
 • Trappen
 • Water
 • Woningen