Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf vd Laan in
MarumOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf vd Laan
Kruisweg 72
9363AE Marum

tel: 0594-642030
Welkom bij Bouwbedrijf van der Laan

Uw allround bouwbedrijf is Aannemersbedrijf vd Laan. Gevestigd in Marum zijn wij diverse klanten van dienst met het uitvoeren van bouwwerkzaamheden in Groningen, Friesland en Drenthe. In 1992 opgericht beschikken we over een team vakmensen die ervaren zijn in het uitvoeren van alle voorkomende bouwwerkzaamheden. Zo kunt u ons inschakelen voor:

  • Nieuwbouw
  • Verbouw
  • Renovatie en restauratie
  • Onderhoud en herstelwerk
Ervaren bouwbedrijf met service van begin tot eind

Bij al onze werkzaamheden staan de wensen van de klant centraal. Om de werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren, is goed overleg met de klant belangrijk. Wij kunnen vrijblijvend een ontwerpschets realiseren en daarbij voeren we benodigde berekeningen vakkundig uit. Alvorens we starten met de bouwwerkzaamheden kunnen we indien nodig benodigde vergunningen voor u aanvragen. Met het maken van duidelijke schriftelijke afspraken en een efficiënte tijdsplanning, bieden wij van begin tot eind service omtrent de gewenste bouwwerkzaamheden van de klant. Daarbij ontvangt u tien jaar garantie op de meeste onderdelen die wij hebben gebouwd.

Maatwerk door deskundigheid en ervaring

Bij de verschillende bouwwerkzaamheden staan uiterlijke vormgeving, detaillering maar bovenal kwaliteit centraal. Afhankelijk van het soort bouw, worden materiaal en bouwmethoden op elkaar afgestemd. Onze deskundige ervaring maakt dat wij kennis hebben van zowel traditionele en nieuwe bouwmethoden, waarmee we in iedere situatie passend maatwerk kunnen leveren. Naast bouwwerkzaamheden zijn we gespecialiseerd in onderhoud, wat onder andere gericht is op het plaatsen van nieuwe kozijnen, vervangen van deuren in veestallen of reparatie van dakgoten.

Heeft u verder nog vragen over onze werkzaamheden? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.


Over ons

Aannemersbedrijf vd Laan is in 1992 opgericht door Douwe van der Laan. In het begin richtte het bouwbedrijf zich voornamelijk op het bouwen van nieuwe woningen, qua model en indeling verschillend ten opzichte van de standaard woningen uit de catalogus van grote bedrijven. In de loop der jaren is het bouwbedrijf uitgegroeid tot een allround bouwbedrijf die volledig naar de wens van de klant alle voorkomende werkzaamheden voor nieuwbouw, verbouw, restauratie en onderhoud uitvoert.

Expertise van ontwerp tot oplevering

Wilt u uw keuken uitbreiden, een extra slaapkamer realiseren of het dak van uw woning vernieuwen? Van idee tot oplevering zijn wij u graag tot dienst. Met onze creativiteit en ervaring realiseren we een mooi ontwerp voor de nieuwbouw of verbouwing en leveren daarbij een passende, uitgebreide offerte. Hierin nemen we tevens de kosten mee voor het eventueel inschakelen van een loodgieter, elektricien, tegelzetter of stukadoor. Onze jarenlange ervaring draagt bij aan een goed netwerk van specialisten, waardoor we u goed kunnen adviseren welke specialist u het beste kunt inschakelen. Ook kunt u ons als bouwbedrijf inschakelen voor de bouwwerkzaamheden van een ontwerp dat door een andere architect, tekenaar of uzelf is gerealiseerd.

Klantgerichte werkwijze van begin tot eind

Bij onze werkzaamheden staat contact met de klant centraal. Van ontwerp tot oplevering wordt er overleg gepleegd en belangrijke afspraken worden schriftelijk vastgelegd. Zo weet u als klant exact waar u aan toe bent en ontstaat er geen onduidelijkheid over het uit te voeren werk. Tot aan de definitieve opdrachtbevestiging is onze dienstverlening vrijblijvend. Na bevestiging van de opdracht gaan wij resultaatgericht aan de slag met de gewenste werkzaamheden en ontvangt u na de oplevering tot tien jaar garantie op de meeste onderdelen die wij hebben gebouwd.