Aannemersbedrijf
Aannemingsbedrijf Tibben in
MarienheemOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemingsbedrijf Tibben
Keizersveldweg 10
8106 AG Marienheem

tel: 0572-351602
Aannemingsbedrijf Tibben

Als zelfstandig en onafhankelijk aannemingsbedrijf met een gezonde financiële basis, staan wij volledig ten dienste van de opdrachtgever, niet alleen in de uitvoering van een project, maar tevens als adviseur, met als oogmerk een zo hoog mogelijk rendement voor de opdrachtgever te behalen. We worden hierbij ondersteund door goed geschoolde en vakbekwame medewerkers met een sterke binding aan het bedrijf waardoor de continuïteit van onze arbeid en de kwaliteit van onze producten gewaarborgd worden.

Ons bedrijf beweegt zich vooral in de agrarische bouw en de woningbouw. Het bedrijf, aangesloten bij zowel Bouwend Nederland als de Stichting BouwGarant, kenmerkt zich door een zeer platte organisatiestructuur.

Wij onderscheiden ons door:

Een goed team van geschoolde vakmensen die over een juist inzicht in de bouw beschikken.
Onze korte lijnen binnen het bedrijf door onze platte organisatie. Daardoor heeft de opdrachtgever meestal te maken met één en hetzelfde aanspreekpunt.
Het bieden van begeleiding vanaf het eerste idee om te (ver)bouwen. Wij nemen u aan de hand mee door het hele bouwproces.
Onze jarenlange ervaring en specialisme op het gebied van agrarisch bouwen.